Pod plahtama

Probudite svoju senzualnost uz nove komade u nježnim puderastim i pastelnim nijansama

Push-up modeli grudnjaka omiljeni su među ženama jer grudima daju onaj wow efekt. A za dodatan boost samopouzdanja baš uvijek donje rublje nosite u paru. I nemojte podcjenjivati moć najintimnijih komada odjeće! Iako samo vi znate što je ispod, ono će itekako utjecati na to kako se osjećate – zato, kad ste down, obucite najprovokativnije rublje koji imate i prepustite se njegovoj čaroliji.

Yamamay, grudnjak 229 kn, gaćice 119 kn

Yamamay, grudnjak 299 kn, gaćice 119 kn

Ljubiteljice nešto udobnijeg rublja odrekle su se spužvica i žica i radije biraju grudnjake trokutastog kroja koji su u posljednjih nekoliko sezona pokorili modni svijet. Čak su i brojne poznate dame poput Kim Kardashian upravo ovakve modele uvrstile na popis svojih omiljenih.

Yamamay, grudnjak 149 kn, gaćice 99 kn

H&M, grudnjak 69,90 kn, gaćice 69,90 kn

Postoji nešto neodoljivo u jednodijelnim komadima čemu teško odolijevamo! A pogotovo dobro dođu ako ste nabacili nekoliko kilograma viška posljednjih mjeseci, jer ovakvi modeli savršeno skrivaju kritične dijelove. Cool detalji poput remenčića i čipke dat će im dovoljno seksepila da pariraju puno manjim komadima rublja.

Lisca, 309 kn

New Yorker, 159 kn

Foto: Oysho PR, Triumph PR i press

Naramak knjiga za hladne večeri

Za wow efekt uskočite u ovaj trend

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići