Ponovo se nose tube komadi

Topovi, haljine, čak i kupaći kostimi

Na prvi pogled se činilo da će Y2K trend nestati jednakom brzinom kao što se pojavio na modnoj sceni. Međutim, čini se kako su svi koji su ga osudili na brzu propast bili u krivu. Estetika ranih dvijetisućitih i dalje je prisutna te služi kao jedna od glavnih inspiracija dizajnerima brojnih brendova. Najbolje se to vidi u mnoštvu odjevnih komada u tube dizajnu koji i dalje vladaju ponudom. Izdvojili smo šest primjeraka koji će vam, sigurni smo, probuditi nostalgiju za ovom zanimljivom erom.

Na spomen engleske riječi tube u modnom će se kontekstu većini nametnuti nastavak top. Naime, uski topovi bez naramenica u raznim izdanjima popularizirali su ovaj kroj koji zaista asocira na svojevrsnu tubu. Zbog same prirode dizajna ovi topovi moraju prianjati uz tijelo kako bi cijelo vrijeme nošenja ostali na mjestu. Upravo zato su kao stvoreni za odvažne i izazovne odjevne kombinacije, a možete ih nositi uz zaista sve jer odlično pristaju i uz maksi suknje, ali i kratke hlačice te trenirke.

Bershka, 7,99 € (60,20 kn)

Juicy Couture, Buzz, 38,49 € (290 kn)

Jednako kao i topovi, tako su modom ranih dvijetisućitih vladale i haljine u ovome kroju. No za razliku od uskih topova, one su dolazile u dva izdanja – onom potpuno uskom što čitavom duljinom prati linije tijela te elegantnijem izdanju koji je uglavnom dolazio u spoju s donjim dijelom pencil kroja. Ipak, oba su se dizajna jednako često mogla viđati i u dnevnim casual outfitima i u večernjima, kako za posebne prigode tako i za klasične izlaske.

Pull&Bear, 17,99 € (135,55 kn)

Mango, 59,99 € (451,99 kn)

Iako nisu uživali toliku popularnost, i kombinezoni su dolazili s gornjim dijelom u ovom kroju. Ipak, za razliku od haljina i topova koji su bili namijenjeni za privlačenje pažnje, kombinezoni su uglavnom bili dijelom elegantnijih kombinacija s blagim zaokretom. Tako je i danas, jer su idealan odabir za interesantne ljetne kombinacije za posebne prigode. No, želite li svojim outfitom privlačiti poglede i odati počast ovoj ludoj modnoj eri, svakako razmislite o kupaćem kostimu u kombinaciji tube topa i tanga gaćica. U ovom spoju čiji uzorak asocira na traper ne samo da će vas istaknuti nego ćete asocirati na „it“ party djevojke ovog razdoblja.

Zara, 35,95 € (270,87 kn)

Gornji dio, Tezenis, 12,99 € (97,87 kn); donji dio, Tezenis, (75,27 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Viralni modni hitovi na sezonskom sniženju

Balerinke stilizirane do savršenstva

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići