Poput skupocjenog dragulja

Zvijezda nove sezone je boja koja asocira na raskoš

Nijansa koja daje dozu glamura zasigurno je kraljevska smaragdno zelena. Poput skupocjenog dragulja, ona je trenutno u središtu modne pozornosti, baš kao i njene inačice.

Posebno luksuzno djelovat će uz zlatnu, dok će u kombinaciji s crnom ostaviti vrlo elegantan dojam. Zvijezdu nove sezone posebno vole baršun, svila, ali i čipka.

Odaberete li haljinu pripijenog kroja u ovoj nijansi, odjenite je uz zelene salonke zmijskog uzorka ili kroko printa, koje su ultimativni hit.

Kratke čipkaste haljine možete kombinirati uz crne čizme visokih sara i špičastog vrha jer će izduljiti vašu figuru.

Svilene bluze, osim uz klasične suknje pencil kroja, nosite uz traperice, ali i dalje vrlo popularne hlače s cvjetnim printom.

U sve kombinacije odlično će se uklopiti malene i upečatljive torbice, kao i raskošan nakit poput ogrlica nadahnutih starinskim nakitom ili atraktivnih naušnica upotpunjenih resicama.

I dok nosite zelenu boju zgodno je znati kako upravo ona ima mnoga simbolička značenja. Naime, uz nju se vežu prvenstveno rast i plodnost. Iako spada u hladne boje, smiruje i sugerira sigurnost.

Ovu boju, važnu za samopouzdanje i samopoštovanje, vole uspješni i ambiciozni ljudi jer potiče volju za radom i jača samosvijest. Uživajte u kombinacijama i ovoj snažnoj boji prirode.

 

Guess, Fashion&Friends
729 kn
H&M
69,90 kn
Nine West
699 kn
Aldo
249 kn
Marella
2.299 kn
Replay
670 kn
H&M
149 kn
H&M
99,90 kn
Furla, XYZ
2.689 kn
H&M
179 kn

 

Foto: vizual Zara, artikli press

INSPIRIRAJTE SE

Kaput - kralj sezone

U zagrljaju pletiva

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići