Filmski hitovi na velikom platnu

Zavirite u filmsku ponudu i odaberite favorita s kojim ćete se vratiti uživanju u omiljenom Cineplexxu

Napokon smo dočekali otvaranje omiljenih Cineplexx kinodvorana u City Centeru one East i Split. Nakon nekoliko mjeseci bez uživanja u sedmoj umjetnosti na velikom platnu, pred nama su filmske poslastice zbog kojih se teško odlučiti kojom treba obilježiti povratak omiljenoj razbibrizi. No, u ovoj nedoumici niste sami. Zavirite u naš pomno pripremljen šalabahter i slobodno ga prepišite!

TENET

Napokon imamo priliku pogledati jedan od najiščekivanijih filmova godine slavnog Christophera Nolana. John David Washington glavni je protagonist ovog masivnog, inovativnog i dosad najambicioznijeg znanstvenofantastičnog akcijskog blockbustera. Naoružan samo jednom riječju – Tenet – i boreći se za opstanak cijelog svijeta, glavni junak priče kreće kroz polumračni svijet međunarodne špijunaže u misiji koja će se odvijati u nečemu izvan stvarnog vremena. Inverzija. Nije putovanje kroz vrijeme.

ZOV DIVLJINE

Živopisna priča o Bucku, psu velikog srca, započinje nakon što mu se život okrene naopačke. Prvo ga iznenada prognaju iz njegova doma u toploj Kaliforniji, a potom ga presele u srce Aljaske za vrijeme zlatne groznice 1890-ih. U početku novajlija u ekipi pasa za dostavu – a kasnije i njihov vođa – Buck prolazi svoju životnu avanturu, konačno pronalazi svoje pravo mjesto u svijetu i postaje gospodar vlastite sudbine.

SONIC: SUPER JEŽ

Ako ste slučajno propustili ovu obiteljsku akcijsku komediju temeljenu na megapopularnoj igrici, sada je ponovo imate priliku pogledati na kinoplatnu. U filmu pratimo Sonica, ježa sa supermoćima, u snalaženju u životu na Zemlji, u čemu mu najviše pomaže njegov novi najbolji ljudski prijatelj, lokalni policajac Tom. Najveću nepriliku stvara im zločesti doktor Robotnik koji pokušava uloviti Sonica i ukrasti mu supermoći, sve kako bi zavladao svijetom.

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Modni povratak u kino

Zavodljiva crna

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići