Povratak ruževa

Kad ste posljednji put nanijele ruž za odlazak na posao?

Surfajući po društvenim mrežama i pregledavajući savršeno sređene i promišljene objave, lako je steći dojam da se svaka žena dotjeruje baš svakog dana. U stvarnosti, međutim, to baš i nije tako. Pokušajte se prisjetiti kad ste posljednji put na putu do posla vidjeli ženu koja je, nakon što je rano jutro provela pripremajući djecu i sebe te pokušavajući obaviti sve obveze, pronašla nekoliko minuta da na usne nanese ruž! Najveći doseg tih je dana mazanje usana balzamom ili nekim uljem za usne ili nanošenje samo prozirnog sjajila, što se može učiniti i bez gledanja u ogledalu. Naravno, i dalje postoje žene koje će za ovaj kratki ritual uvijek pronaći vremena, no užurban dnevni tempo i mnoštvo obaveza smanjuje i njihov ionako malen broj.

S druge strane, pak, prošećete li gradom i obratite li pozornost na gospođe u ozbiljnim godinama, vidjet ćete kako gotovo svaka od njih i dalje njeguje ovu naviku nanošenja ruža prije izlaska. Pitate li ih zašto im je to dio rutine, dio njih će vam odgovoriti da ih upravo ta boja na licu svakog dana uveseli, a drugi dio njih će vam reći kako je to nekad bio standard i da su ga nastavile primjenjivati. I morate priznati da baš svaka od tih gospođa ostavlja poseban dojam dotjeranosti koji danas brojne mlađe djevojke u trendi kombinacijama ne ostavljaju.

MAC, Douglas, 27,21 € (205,01 kn)

Pupa, dm, 19,90 € (149,94 kn)

Dr. Hauschka, Bio&Bio, 19,36 € (145,87 kn)

Sigurni smo da postoje dani u kojima se i jutarnje odijevanje čini kao nemoguća misija, no u drugim danima odvojite tih nekoliko minuta ispred ogledala i pokušajte na usne nanijeti ruž. Širok spektar nijansi i različitih formula u ponudi garantira da će svaka žena pronaći idealnu nijansu za svoj ten, ali i svakodnevno korištenje. A ako su vas slučajno upravo društvene mreže i make-up trendovi spajanja različitih proizvoda i nijansi samo za dotjerivanje usana obeshrabrili i uvjerili da je to previše posla, dopustite da vas razuvjerimo. Jedna boja, čak i bez korištenja olovke za rub usana, ako je riječ o svjetlijoj nijansi, bit će dovoljna da oplemenite svoju make-up rutinu i osvježite lice. Postoji teorija da je za usvajanje svake nove navike potrebno samo tri tjedna – zašto ne isprobati?

Dior, Müller, 43,79 € (329,94 kn)

Yves Rocher, 6,10 € (45,96 kn)

Lancôme, Douglas, 35,17 € (264,99 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Najromantičniji modni dodaci...

3 odijela za 3 odlična dnevna stylinga

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići