Poznati premijerno uživali u još modernijem Cineplexxu

Antonija Blaće, Marina Fernandez, Ivo Perkušić, Giuliano te mnogi drugi poznati Splićani uživali su u jedinstvenom doživljaju adrenalina koji nude nove Cineplexx dvorane u sklopu City Centera one Split

Cineplexx City Centera one Split premijerno je predstavio vrhunac kino tehnologije u novim dvoranama koje posjetiteljima nude najluksuznije uživanje u filmu. Novouređeni prostor nakon jutarnjeg press eventa među prvima su posjetila i brojna poznata lica koja su imala priliku doživjeti potpuno novu dimenziju kina koju nude novootvorene Cineplexx dvorane.

Antonija Blaće

U City Centeru one Split u novouređenom predvorju kina Cineplexx tako su se okupili voditeljica Antonija Blaće, pjevač Giuliano te splitski glumci Ivo Perkušić, Ana Gruica i Marina Fernandez. Nakon ugodnog druženja u novouređenom lounge baru uputili su se prema novim Cineplexx dvoranama – MX4D dvorani te X MAX premium dvorani.

Filmovi obogaćeni vrhunskom MX4D tehnologijom koja budi sva osjetila oduševili su posjetitelje, a trenuci koji su tijekom prikazivanja filma izazvali najviše pozitivnih emocija svakako su bili fantastični efekti kiše i snijega koji je prvi put ove godine zabijelio grad Split, ali samo unutar Cineplexx dvorane.

Ana Gruica i Ivo Perkušić

Nakon zabavne demonstracije u MX4D dvorani, poznati su premijerno mogli uživati u kristalno čistoj projekciji, najmodernijem zvučnom sistemu i gigantskom filmskom platnu X MAX premium dvorane opremljenom najudobnijim sjedalima – Love box sjedalima te Luxury sjedalima s elektronskim podizačima koja garantiraju najopuštenije uživanje u filmu.

Ana Čagalj s kćerima Ivom i Emom

A da je Cineplexx kino idealno mjesto za obiteljsko druženje, dokazali su splitski pjevač Giuliano i supruga Kristina Đanić te Ana Čagalj, supruga pjevača Joška Čagalja – Jole, koji su svoje prvo moderno filmsko iskustvo odlučili podijeliti sa svojim najmlađim članovima obitelji. I dok su se roditelji opuštali u lounge baru, klinci su uživali u bogatom dječjem sadržaju, fotografiranju s maskotama te oslikavanju lica u face painting korneru smještenom u predvorju kina.

Kristina Đanić i sin Marko

Preuređeno Cineplexx kino odmah je izazvalo pravo oduševljenje svih posjetitelja i postalo omiljeno mjesto za gledanje filmskih hitova i ugodno druženje.

INSPIRIRAJTE SE

Matchy matchy: Magija co-ord setova

Pripreme za ljeto: Komadi koje ćete poželjeti nositi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići