Three color rule: pravilo modne igre koje poboljšava stil

Uredite svoj ormar prema čarobnom broju boja

Pravilo 3 boje, odnosno “three color rule” u modnom svijetu je učinkovita smjernica koja pojednostavljuje proces kreiranja kombinacije, a uz par pravila možete razviti vlastitu estetiku i obogatiti svoje svakodnevno izdanje.

Kako biste savladali ovu modnu preporuku, važno je prvo odabrati svoju bazu. Započnite s neutralnom osnovnom bojom, poput bijele, crne ili bež. Te boje daju temelj odjeći i postavljaju daljnji ton.

Nakon toga birajte akcente u omiljenim nijansama. Ovisno o vašem stilu, možete odabrati hrabrije ili pak sigurnije nijanse. Uz baznu crnu, bijele i crvene akcente. Ili na baznu bež nijansu, dodajte maslinasto zelenu i smeđu. Sofisticirano, prizemljeno ili odvažno – na vama je da odaberete.

Eksperimentirajte s različitim kombinacijama i provjerite sve u ogledalu kako biste se uvjerili da je odnos boja ujednačen. Možete se inspirirati odabirima naših stilista ili jednostavno – iskopirati look.

 

Zimska sezona divno se stapa uz klasične crnu i sivu, a cijeli izgled jednako dobro izgleda i za ured i za piće s frendicama iza posla.

vesta Stradivarius, 19.99 €; cipele Aldo, 96 €; naočale Saint Laurent, Optika Anda, 336 €; hlače Mango, 39,99 €; jakna Zara, 39,95 €, torba H&M, 27.99 €

Baby latte i bež su kombo sezone, a uz bijelu daju lijepu sofisticiranost kad to prigoda zahtijeva. Za hladniji dan, dodajte bijeli lagani šal, a možete sve začiniti i sunčanim naočala u jednom od tonova.

top Scotch & Soda, Europa 92, 59,95 €; cipele Guess, Humanic, 144,95 €; hlače Stradivarius, 29,99 €; blejzer Mango, 49,99 €; torba Aldo, 79 €; naušnice Zaks, 884 €

Ovaj je casual outfit pravi primjer kako je “3 color rule” odlična formula za poigravanje s bojama koja neće izgledati napadno. Nježne puderaste nijanse stvaraju dotjeran izgled koji je istovremeno smiren i ženstven, a dovoljno udoban za dužu šetnju ili cjelodnevni shopping s prijateljicama.

 

vesta H&M, 19,99  €; torba C&A, 25,99 €; hlače Mango, 49,99 €; naočale Saint Laurent, Optika Anda, 296 €; mobitel Apple iPhone 14, iStyle, 799,99 €; tenisice Nike, Buzz Sneaker Station, 153,99 €

 

Foto: Canva, press C&A, Mango, Nike, Saint Laurent, Zara

Baby blue i latte - neodoljiv kombo sezone

Athleisure estetika

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići