Predimenzionirana odijela u klasičnim bojama

Donosimo tri prijedloga kako ove hladne sezone biti chic na poslu!

Klasična odijela već odavno slove kao must-have svakog ženskog ormara, no ove sezone ona dolaze u svojoj najchic verziji i osvajaju kako krojem tako i izborom boja. Volite li ovaj trend i želite ga nositi u narednim hladnim mjesecima, sada je pravo vrijeme da se bacite u potragu za savršeno krojenim odijelom jer ponuda u omiljenim trgovinama nikad nije bila bolja. Za poslovne kombinacije birajte odijela u tamnim i neutralnim bojama i nosite ih uz vječne klasike koji osvajaju svojom kvalitetom i elegancijom.

Savršen poslovni look bezvremenskog prizvuka dolazi u obliku predimenzioniranog tamnog odijela ispod kojeg proviruje elegantna dolčevita od tankog pletiva. Za coolerski prizvuk kombinaciji dodajte veliku kožnu torbu, nezaobilazne crne salonke i sunčane naočale retro izgleda.

Sako, Mango, 799,90 kn; salonke, Aldo, 740 kn; dolčevita, Orsay, 139,90 kn; torba, Aldo, 620 kn; sunčane naočale, Mango, 169,90 kn; hlače, H&M, 229 kn

Želite li u svoj poslovni look unijeti malu dozu romantike i pariškog stila – prugice su vaš izbor. Ispod finog odijela crne boje nosite pletivo s crno-bijelim prugicama, a fokus kombinacije stavite na modne dodatke. Torba u boji, cipele na malu petu s primjetnim detaljem i chic poštarska kapa u trenu će vas pretvoriti u parišku trendsetericu koja osvaja svojim poslovnim stilom.

Sako, H&M, 299 kn; cipele Gino Rossi, CCC, 649 kn; pulover, Mango, 169,90 kn; torba Jenny Fairy, CCC, 249 kn; kapa DeeZee, CCC, 99,90 kn; hlače, H&M, 269 kn

Trendseterice će posegnuti za odijelom bež boje, koje dolazi u predimenzioniranom kroju. Ispod odijela savršeno će izgledati lagano oversized bijela košulja koja podsjeća na muški model, a vodeću riječ u kombinaciji odigrat će šarene tenisice i mala torba u primjetnoj boji.

Sako, Zara, 399,90 kn; torba, Mango, 169,90 kn; košulja, H&M, 189 kn; tenisice Nike, Buzz, 819 kn; hlače, Zara, 229,90 kn

Foto: H&M, Massimo Dutti i press

INSPIRIRAJTE SE

Široke hlače – klasik koji dominira jesenskim kolekcijama!

Trend koji obožavaju fashionistice: pletene haljine!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići