Predimenzionirani krojevi i dalje vladaju

Oversized komadi u novoj sezoni

Proljeće je na modni tron dovelo neke nove stilove, ali još uvijek nije svrgnulo hitove koje su žene objeručke prihvatile. Dapače, nova sezona pronašla je kompromis između eklektičnih modnih povratnika i postojećih vladara brojnih garderoba. Među njima se posebno ističu oversized krojevi koji su, osim već voljenih formi, dobile i nove varijante koje osvajaju.

Predimenzionirane jakne, lagani kaputi i baloneri kao stvoreni su za ovo prijelazno razdoblje kad svaki sat u danu donosi svoju vremensku prognozu. Trpe slojevitost, a pritom izgledaju nevjerojatno stylish. Posebice kad ih nosite otkopčane i s podvrnutim rukavima.

Replay, 1690 kn

Košulje u oversized kroju prisutne su već sezonama pa je njihovo kombiniranje s ostalim komadima u malom prstu većine žena. I dok su prošlih godina vladale jednobojne i prugaste varijante uglavnom u plavim i bijelim nijansama te njihovim kombinacijama, ove se godine nosi primjetnost. Vibrantne boje poput zelene, narančaste i ružičaste, ali i upečatljivi uzorci koji podsjećaju na sedamdesete, hitovi su koje ćemo viđati sve češće. A sve prisutnije su i u traper izdanju, pogotovo u denim on denim outfitima.

Jake’s, Peek & Cloppenburg, 259 kn

Mango, 349,90 kn

Široke hlače jedan su od glavnih trendova ove sezone. Neovisno o tome govorimo li o trapericama, trenirkama ili pak poslovnim hlačama, wide leg i straight hlače apsolutan su hit. Nositi ih možete u zaista svakom spoju. S klasičnim T-shirtom činit će ležerni styling, a uz oversized košulju vezanu u struku za dašak već spomenutih sedamdesetih. Ako pak naginjete mladenačkim stilovima, uz crop ili tube top savršeno ćete rekreirati modu ranih dvijetisućitih.

C&A, 229 kn

Zara, 249,90 kn

Predimenzionirani krojevi pristaju i haljinama kojima daju opuštenost, bez obzira u kojem stilu one bile. Tako će i romantičarke ovog proljeća svog favorita pronaći u oversized modelima, a naš savjet je da ove udobne modele birate u vibrantnom koloritu koji će vas istaknuti iz mase i koji ćete bez problema nositi i do kraja ljeta.

H&M, 199 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Vodeće kombinacije ove sezone

Ponovno se nose midi krojevi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići