Pripreme za godišnji odmor

Najslađi shopping je onaj kad kupujemo zadnje sitnice za dugo iščekivani godišnji odmor

Slatke pripreme za godišnji odmor, ali i onaj finalni shopping svega “nužnog” za dugo iščekivani GO gotovo su jednak gušt kao i ona prva kava na plaži s pogledom na more. Barem meni! Budući da ubrzo planiram pobjeći iz grada, bilo je vrijeme da nadopunim zalihe svojih omiljenih proizvoda, ali i isprobam par sitnica koje već dugo želim. Naravno, zaputila sam se u City Center one West gdje sam, kao i obično, pronašla sve što me zanimalo.

Prva stvar na mojoj ljetnoj shopping listi bilo je sredstvo za sunčanje. Kao i svake godine, odabrala sam L‘Erbolario pekmez za sunčanje koji savršeno hidratizira kožu i od kojeg najbrže pocrnim. Dostupan je u Mandis Pharmu po cijeni od 160 kn. Kao da mi jedno sredstvo za sunčanje nije bilo dovoljno, u dm-u sam pronašla novi Biobazin tekući pekmez za sunčanje koji sam morala kupiti. Miris mentola činio mi se kao savršeno osvježavajuće rješenje, a cijena mu je 89,90 kn.

Sheet maske koristim tijekom cijele godine, jednostavne su i moja koža ih obožava. Ljeti koža može biti posebno suha i treba joj posvetiti posebnu pažnju i pripaziti da je dovoljno hidratizirana i njegovana. Zato sam iskoristila super akciju u dm-u u kojem su Garnier maske (koje i inače koristim) na akciji 2 + 1 gratis. Regularna cijena im je 15,90 kn, a u ovom slučaju za 30 kuna možete dobiti 3 maske.

Rumenilo koje već godinama obožavam i koje vam uvijek preporučujem je Diorova nijansa Healthy Glow. A kako već mjesec dana koristim ostatke ostataka, bilo je krajnje vrijeme da si priuštim novo. Kupila sam ga u Douglasu, a cijena mu je bila 299 kn. Mislim da vrijedi svake kune budući da je nijansa super pigmentirana pa rumenilo traje barem godinu dana!

Naravno, za kraj sam sačuvala najbolju informaciju, a to je da je kultna Elizabeth Arden krema od zelenog čaja u Douglasu snižena s 329 na 199 kn! Neodoljivi miris i hidratacija ono su što ovu kremu već godinama ne skida s lista najprodavanijih beauty proizvoda. Zato, ako ste ju ikada željeli probati – sad je pravi trenutak!

Foto: Pamela Smoljanić i press

INSPIRIRAJTE SE

Klasik stvoren za ljetne stylinge

Chic na putu do plaže

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići