Pripremite se za nove avanture

Školske klupe zovu na učenje, ali i druženje

Malci genijalci možda do zadnjeg trenutka neće razmišljati o školi i obvezama koje ih čekaju, ali roditelji nemaju tu privilegiju. Knjige, bilježnice, pernice, pribor, odjeća i još štošta čeka biti prekriženo na gotovo beskonačnom popisu. A kako bismo vam barem malo olakšali potragu, pripremili smo stylish inspiraciju koja će, sigurni smo, oduševiti vaše mlađe osnovnoškolce.

Prvi dan nastave poprilično je važan, posebno za prvašiće koji tek kreću u školsku avanturu. Zato je cool outfit jedna od prvih stvari na listi njihovih prioriteta. Široke traperice i neodoljiva bluza osvojit će vašu djevojčicu, pogotovo u spoju s tenisicama koje krasi chic detalj poput mašnice. Naravno, tu je i školska torba koja dolazi s pratećom pernicom koja krije sve što će joj u školi biti potrebno.

Vodene bojice Faber-Castell, Müller, 79,90 kn; školska torba 4 u 1 Scout, Müller, 639 kn; bluza, Jacadi Paris, 249 kn; traperice, OVS, 129 kn; šilterica, H&M, 49,90 kn; olovka Top Model, INTERSPAR, 26,99 kn; tenisice adidas, Buzz, 499 kn

Uzbuđenje oko prvog dana nastave jednako će obuzeti i dječake koji će se jedva čekati istaknuti. Pa iako inače nisu skloni posebnom dotjerivanju, za ovaj bi dan sigurno za sebe odabrali posebnu odjevnu kombinaciju. Frajerske hlače u kojima će se osjećati jako važno u spoju s gornjim dijelom trenirke idealna su baza njegovog outfita. Naravno, uz neizostavne tenisice i nogometnu školsku torbu koju će s ponosom prošetati na putu u školu.

Pisanka A, INTERSPAR, 5,99 kn; gornji dio trenirke, H&M, 69,90 kn; sat Flik Flak, Watch Centar, 329 kn; školska torba 4 u 1 Herlitz, INTERSPAR, 629,99 kn; hlače, Orchestra, 99 kn; kemijska olovka, Müller, 7,90 kn; tenisice, Jacadi Paris, 599 kn

Foto: Shuttestock i press

INSPIRIRAJTE SE

Jacadi Paris – dječji chic od sada i u Splitu

Xiaomi od sada i u City Centeru one West

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići