Prizvuk romantike

Aktualne mašnice, dodatak koji će svakoj kombinaciji dati dozu romantike, nalaze se posvuda. Ne samo na očekivanim komadima poput majica, već i na ruksacima, soknama, parfemima

Ako želite usvojiti ovaj trend, nabavite nekoliko ključnih artikala koji će vas lansirati u središte modne orbite. Izrazito popularni ruksaci, osim sportske, sada imaju i romantičnu stranu te se mogu pronaći u lak varijanti s predimenzioniranom mašnom u prvom planu.

Ruksak Puma, Athlete’s Foot, 419,95 kn

Mašne nisu zaobišle niti trendi torbice inovativnih oblika, poput ove valjkaste forme koja na ručki ima raskošni kožni statement ukras.

Torba, Mango, 199,90 kn

Naizgled obična široka majica dobila je sasvim novu dimenziju s efektnim ovratnikom i neodoljivim te tako poželjnim dodatkom.

Majica, Zara, 39,90 kn

Elegantne satenske salonke izgledaju vrlo ženstveno uz otmjeni, zadani element načinjen u kombinaciji tkanine i štrasa.

Salonke, Aldo, 299,50 kn

Čak i parfem Nine Ricci nosi ovaj simbol ženstvenosti i to u vrlo zanimljivom, krutom izdanju.

Parfem Nina Ricci Mademoiselle Ricci, dm, 50 ml, 479,90 kn

Jednostavne crne sokne uz prozirne mašne sa šljokicama učas su postale najpoželjniji stilski komad.

Sokne, Calzedonia, 59,90 kn

Mirisna vodica za tijelo također ima ambalažu za poželjeti, s crvenom satenskom mašnom.

Mirisna vodica za tijelo Body Mist, H&M, 34,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Gym look

Puf jakne

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići