Proljetni detalji

Ove sezone poigrajte se primjetnim detaljima

Nakit ponekad igra ključnu ulogu na putu do idealnog outfita. U decentnoj formi savršeno će nadopuniti odjevnu kombinaciju. A kad dolazi u zanimljivom dizajnu može postati i statement komad koji će privući pažnju. Zlatan i srebrni nakit bit će vječna klasika koju uvijek imamo pri ruci. No ovog proljeća fokus prebacujemo na nešto drugačiju izvedbu koja će nas izvrsno pratiti i u ljetnim mjesecima.

Ležeran boho chic svake tople sezone iznova se vraća kao jedan od vodećih trendova. A ako je suditi po trenutačnoj ponudi brojnih trgovina, nisu samo maksi haljine te koje će uveseljavati sunčane ulice. Isto će činiti i šareni komadi nakita, posebice oni od prirodnih materijala. Pa će tako ogrlice i naušnice s perlicama od stakla i smole biti savršen dodatak svakodnevnim casual kombinacijama.

Zara, 139,90 kn

Mango, 99,90 kn

Kad govorimo o zanimljivom dizajnu, ponajprije mislimo na neodoljivo prstenje i narukvice. U klasičnim zlaćanim i srebrnim nijansama, ali uz dodatak upečatljivih i šarenih aplikacija ovaj će nakit biti itekako primjetan. Neovisno o tome preferirate li predimenzioniran komad koji će biti upečatljiv na prvu ili više volite tanje modele koji će se samo presijavati na suncu. Sigurno ćete pronaći favorita. U poslovnim kombinacijama i formalnijim prigodama izvrstan će izbor biti zlaćani prsten s dva kamena koji će i samostalno biti dovoljan nakit na rukama. A kad se želite posebno istaknuti, odaberite cool narukvicu s hrabrim detaljima.

Parfois, 60 kn

Aldo, 140 kn

Naravno, ručni sat kao praktičan dodatak sve češće više služi kao estetski nego funkcionalni komad. A ovog proljeća izbor pada na nježne i neutralne nijanse koje će se idealno spajati sa svim pastelnim trendovima koje jedva čekamo nositi na odjevnim komadima.

Olivia Burton, Krona, 1290 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Košulja kao iz njegova ormara

Mikro trend kojeg se ne možemo zasititi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići