Prozirni elementi

Transparentne teksture već su prošle godine plijenile pozornost, a sada su pak sastavni dio gotovo svih kolekcija high street trgovina

Stoga su najviše u fokusu torbice, cipele, ali i šilterice nastale u zanimljivom spoju tkanina i plastike, odnosno vinyla. Svakako odaberite barem jedan omiljeni dodatak i njime upotpunite svoje originalne proljetne lookove.

Naizgled jednostavna, klasična torbica sadrži prozirni poklopac koji je čini neodoljivom i supermodernom.

Torba, Aldo, 349 kn

Inovativni model valjkaste forme osim transparentnog dijela ima i platnenu torbicu koja skriva sadržaj unutrašnjosti, a umjesto remena tu su karike u kombinaciji metala i tvrde plastike.

Torba, Zara, 199,90 kn

Malena, prozirna torbica ukrašena zlatnim detaljima također sadrži takozvanu unutrašnju torbicu, koja se može izvaditi.

Torba, Carpisa, 229 kn

Najnoviji modeli sandala osim tupog, kockastog vrha, sada imaju i široke kockaste potpetice i to u transparentnoj varijanti koja je preuzela i remenčiće obuće.

Sandale, Mango, 349,90 kn

Jedan od atraktivnijih komada je i šilterica, koju su već isfurale sve najpoznatije influencerice, a sastoji se od prozirnog šilta koji štiti od sunčevih zraka te široke, podesive gume.

Šilterica Christian Dior, Optika Optotim, 2884,58 kn

Zavodljivi model salonki dolazi u spoju brušene kože i vinyla tako da su samo vrh cipela i peta neprozirni.

Salonke, Moje cipele, 250 kn

https://www.instagram.com/p/BhsG7dpjo1-/

https://www.instagram.com/p/BipXeP1gQ-m/

https://www.instagram.com/p/BocFLxnFqL-/

https://www.instagram.com/p/Bt8yY_6DiwP/

https://www.instagram.com/p/BuJHDy3lOub/

https://www.instagram.com/p/BpaUXBOlQfk/

https://www.instagram.com/p/BmJhzcWgz_B/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Igra skrivanja i otkrivanja

Plemeniti metali

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići