Upečatljiv trag

Popularne puff jakne, ispunjene toplim perjem ili pak termo vlaknima, ove su sezone predstavljene u najrazličitijim, pa čak i neočekivanim varijantama

Trenutno je najpopularnija ona baršunaste teksture. Ovo glamurozno izdanje jakne koja inače podrazumijeva nešto ležerniji, sportski look, oduševljava svojom pojavom, a možete je pronaći u smaragdnozelenoj, plavoj ili pak bordo nijansi. Njena elegancija, ali i toplina idealan su spoj za novogodišnju proslavu na otvorenom!

Možete je kombinirati uz najrazličitije suknje, poput baršunastih, kožnih ili pak onih optočenih šljokicama ili ukrašenih trendi resicama! Ovaj model jakne, koja ostavlja upečatljiv trag, odlično će se uklopiti i uz haljine, ali i neizostavne traperice.

Zara, 599,90 kn

U modnom su fokusu i pernate jakne u metalik izdanjima pa tako možete birati između srebrne ili zlatne verzije, koje su vrlo atraktivan odabir za uvod u blagdansko ozračje. Za one najodvažnije hit materijal je i vinil visokog sjaja, koji je osvanuo i na puff jaknama, među kojima prevladavaju crna i crvena nijansa.

Only, 479 kn

Ljubiteljice kožnih jakni također će doći na svoje, jer ovaj model jakne dolazi i u kožnoj varijanti. Izbor je zaista velik, a na vama je da odlučite kojem stilu ćete se prikloniti.

Mango, 1.299,90 kn

Imperial, 999 kn

 

Springfield
399 kn
Mango
449,90 kn
adidas, The Athlete's Foot
849,95 kn
Zara
399,90 kn
Orsay
480 kn
Springfield
399 kn
C&A
199 kn

 

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Stilistički savjeti: Kako nositi bermude

Dinamični duo: Zajednički stil mame i djeteta

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići