Razotkrivanje trenda: Business chic

Moćna elegancija

Kravate, strukirana odijela, puloveri… Ne, nije riječ o muškoj, nego o ženskoj modi. Business chic maksima je moderne žene u aktualnoj modnoj sezoni, a odijela joj stoje kao salivena. Baš kao što su 80-ih godina moćna odijela usvojena kako bi se označio prijelaz u svijet u kojem odijela nisu bila isključivo muška, tako i danas korporativna odjeća ponovo postaje oružje žena koje se žele osjećati moćno.

B&W classics

Ako se može reći da postoji jedna boja koja istodobno simbolizira eleganciju, minimalizam i klasiku, onda bi to bila crna. Crna ne dopušta pogreške jer se s crnom pogriješiti ne može! Hlače trapezastih nogavica s crtom i klasični crni sako – ispunit će stilski cilj, a uz dodatak košulje s primjetnim uzorkom i koledžica s potpeticama probudit ćete u sebi dašak nostalgije za ludim sedamdesetima.

Košulja, Zara, 19,95 € (150,31 kn); hlače, Mango, 29,99 € (225,96 kn); sako, Mango, 75,99 (572,55 kn); naušnice, Zaks, 286 € (2154,87 kn); cipele Pat Calvin, Humanic, 89,95 € (677,73 kn); torbica, Aldo, 65,00 € (489,74 kn)

B&W classics

Ako se može reći da postoji jedna boja koja istodobno simbolizira eleganciju, minimalizam i klasiku, onda bi to bila crna. Crna ne dopušta pogreške jer se s crnom pogriješiti ne može! Hlače trapezastih nogavica s crtom i klasični crni sako – ispunit će stilski cilj, a uz dodatak košulje s primjetnim uzorkom i koledžica s potpeticama probudit ćete u sebi dašak nostalgije za ludim sedamdesetima.

Košulja, Mango, 29,99 € (225,96 kn); sunčane naočale Balenciaga, Swarovski, 364 € (2742,56 kn); pulover bez rukava, H&M, 22,99 € (173,22 kn); torba, Nine West, 95 € (715,78 kn); hlače, Zara, 29,95 € (225,66 kn); cipele Nero Giardini, Mass, 80 € (602,76 kn)

Suit & tie

Ljubiteljice klasike oduševit će povratak kravate u žensku garderobu. Uz strukirano odijelo dulje forme, elegantne salonke i bijelu košulju kravata će pristajati kao salivena. Dodajte u outfit torbu u crnoj boji sa zlatastim lancem i ovaj će stilski zadatak biti završen. Moćna žena je ovdje i ne planira otići!

Košulja, Terranova, 17,99 € (135,55 kn); kravata, Varteks, 60 € (452,07 kn); sako Boss, Peek&Cloppenburg, 459,99 € (3456,79 kn); torbica Samsonite, Maras, 200 € (1506,90 kn); hlače, Mango, 49,99 € (376,65 kn); cipele, Aldo, 96 € (723,31 kn)

 

Foto: Zara, press

Femme fatale za novo vrijeme

Haljine za stylish poslovne lookove

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići