Razotkrivanje trenda: Soft business

Modna vještina koju trebate znati

U današnjem dinamičnom radnom okruženju, soft business pristup odijevanju nudi osvježavajući pogled na profesionalnu odjeću, spajajući udobnost sa sofisticiranošću. Od lepršavih tkanina do opuštenih silueta, ovaj stil odiše samopouzdanjem bez žrtvovanja komfora.

Prigrlite suknju u kombinaciji s mekim bluzama ili se odlučite za traperice sa suptilnim detaljima. Upotpunite izgled minimalističkim dodacima i udobnom obućom. Uz ovakvu poslovnu modu, bez napora ćete privući pozornost i istovremeno se osjećati opušteno tijekom cijelog dana. A ne zaboravimo da kombinacije dobro izgledaju i nakon posla.

Inspirirajte se idejama kako postići soft business look uz održavanje profesionalnih pravila odijevanja koje je u skladu s vašim stilom.

Klasični bijeli T-shirt i strukirani blejzer lijepo se nadopunjuju uz sive traperice s nježnim detaljima, a za ultimativnu udobnost dodajte mokasinke, koje ćete upariti uz zlatni ručni sat i pletenu crnu torbu koja nije velika, ali u nju stane baš sve za uspješan sastanak.

T-shirt Energetics, Intersport, 11,99 €; sat Casio Sheen, Watch Centar, 129 €; mokasine C&A, 25,99 €; traperice Pepe Jeans, Europa 92, 120 €; blejzer H&M, 34,99 €; torba Massimo Dutti, 249 €

Lagana lepršava suknja divno se slaže s prslukom i kožnom jaknom, idealnim komadima za poslovnu prigodu koja iziskuje elegantno izdanje. Upotpunite sve balerinkama u nježnoj nijansi i zanimljivom trendi poluprozirnom torbom u kojoj će izuzetno efektno izgledati vaš laptop ili tablet.

naušnice Zaks, 544 €; kožna jakna Pul&Bear, 45,99 €; balerinke Massimo Dutti, 49,95 €; suknja Zara, 22,95 €; prsluk H&M, 29,99 €; torba Stradivarius, 19,99 €

 

Smeđa i plava vole se javno, a ovom looku dodajte “soft business” detalje poput naočala i pametnog sata koji će vas podsjetiti da morate juriti na sljedeći poslovni dogovor.

sat Apple, iStyle, 949,99 €; košulja Massimo Dutti, 69,95 €; mokasine Massimo Dutti, 79,95 €; traperice H&M, 19,99 €; dioptrijske naočale Isabel Marant, Ghetaldus, 355,50 €; torba Zara, 22,95 €

 

Foto: Canva, H&M, Zara

BUSINESS CASUAL: Torbe savršene za ured

Poslovna elegancija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići