Red and black by Robert Sever

Vječna crveno-crna kombinacija nadahnula je i dizajnera Roberta Severa

Robert Sever, poznati dizajner i stilist, ponovno je u suradnji sa City Centerom one složio inspirativan izlog za stylinge koje možete pronaći u svom City Centeru one i to u popularnoj crveno-crnoj varijanti.

I ovoga tjedna upotpunite svoj stil uz Robertove savjete u rubrici City Mix&Match by Robert Sever.

 

Težite li minimalizmu, izaberite zanimljiviji kroj ili dekorativne elemente koji će razigrati styling. Crvene detalje odaberite za torbu ili maramu.

Ako je vaš bazni komad, poput hlača ili suknje, u crnoj boji, obvezno ih nadopunite crvenom dolčevitom ili bluzom. U tom slučaju neka i modni dodaci kao što su cipele i torbica također budu crveni.

Crvenu haljinu, pak, kombinirajte uz crne štikle ili čizme, crnu torbicu manjeg formata, a ogrnite se kaputom ili aktualnom bundom od umjetnog krzna, također u crnoj nijansi.

Bazne komade nadograđujte mnoštvom detalja u kontrastnoj boji i uživajte u igri elegantne crne i zavodljive crvene…

 

Amisu, New Yorker
159,90 kn
Stradivarius
139,90 kn
Zara
549,90 kn
Carpisa
264 kn

 

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići