Rekviziti za plažu

Malo toga je potrebno za uživanciju. Ipak, kako biste se dobro zabavili nije na odmet nabaviti ljetne dodatke koji će vam olakšati i uljepšati boravak na suncu

Prvo na što trebate misliti je adekvatna krema za sunčanje, u ovom slučaju sprej koji ne ostavlja tragove, a pruža visoku zaštitu i hidrataciju kože te ima efekt hlađenja. Također, odličan saveznik kože je Nuxeovo višenamjensko suho ulje, koje možete koristiti za njegu kose, kože i lica, kako na plaži, tako i nakon sunčanja.

Sprej za sunčanje, Biotherm Brume Solaire Dry Touch SPF 30, Douglas, 235 kn

Suho ulje za njegu, kože, kose i lica, Nuxe Huile Prodigieuse 100 ml, Douglas, 196 kn

A da biste se što bolje zabavili i napravili što bolje fotke za vječnu uspomenu, tu su najraznovrsniji luftići zanimljivih formi, poput onog u obliku šarene lizalice. Lopta na napuhavanje također je dobar izbor za igru, ali i izležavanje kada vam može poslužiti kao jastuk.

Luftić Intex, Müller, 199,90 knLopta na napuhavanje, Intersport, 19,95 kn

Ukoliko ne možete bez glazbe, nabavite prijenosni bluetooth zvučnik uz koji ćete moći slušati omiljenu glazbu, a u suton čak i zaplesati na vrućem pijesku. Dodatak bez kojeg je ljeto nezamislivo je i ručnik, koji treba biti što veći i mekši, a veliki hit su oni upotpunjeni resicama.

Prijenosni Bluetooth zvučnik, Elipso, 149 knRučnik, Oysho, 169,90 kn

Vrlo koristan modni detalj je vodootporan sat koji cijelo ljeto ne morate skidati s ruke ako to ne želite. Možete s njime plivati, ali ga i nositi za večernji izlazak.

Ručni sat Swatch, Watch Centar, 399 kn

Jako šik za sve ljetne kombinacije je slamnati šilt u kombinaciji s crnom tkaninom, kakav su nekad u varijanti sa svilenom maramom nosile i holivudske dive. Kombinirajte ga uz elegantne jednodijelne kupaće kostime ili pak dvodijelne modele visokog struka, a na noge obujte udobne zlatne japanke.

Šilterica, H&M, 79,90 kn

Japanke Havaianas, ShoeBeDo, 149 kn

Da bi sve bilo u stilu, ne zaboravite na ceker u kojem ćete nositi sve potrebne rekvizite te novčanik za osvježavajuća pića, a pogled sakrijte iza velikih retro okvira.

Ceker, Mango, 129,90 kn

Novčanik Versace Jeans, The Core, 419,30 kn

Sunčane naočale Dior, Optika Anda, 2350 kn

https://www.instagram.com/p/BjIahTtlQNV/?taken-by=angelicablick

https://www.instagram.com/p/BkIus_5FEwM/?taken-by=cheraleelyle

https://www.instagram.com/p/BlmWCfXATG0/?taken-by=oliviaculpo

https://www.instagram.com/p/BjuRj_jju7R/?taken-by=jeannedamas

https://www.instagram.com/p/BlA-BhkHtt4/?taken-by=lauraescanes

https://www.instagram.com/p/BlW2bJcjdRI/?taken-by=songofstyle

https://www.instagram.com/p/BlYUaaeDEWa/?taken-by=styleheroine

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Najpopularnija ptica – flamingo

Večeri uz koktele