Remenje – hit dodaci za isticanje struka

City Mix&Match S/S 2022. trend display

Pred nama je proljetna sezona prepuna uzbudljivih modnih trendova i, usudili bismo se reći, sve ukazuje kako ćemo napokon oživjeti modnu maštovitost koja nam je nedostajala u posljednjih nekoliko godina. Isprepletanje klasika u vibrantnom koloritu širokih formi kako gornjih komada tako i hlača, povratak nižeg struka, … Samo su dio onoga što nas čeka u nadolazećim mjesecima. Ipak, jedan se retro trend posebno istaknuo i završio na radaru brojnih fashionistica. Y2K, odnosno moda ranih 2000-ih vraća se na velika vrata, a osim odjevnih komada i kombinacija, sa sobom je donijela i zanimljive modne dodatke kojih u to vrijeme nije nedostajalo.

Jedan od njih su i remenje koje je u ovoj eri imalo sve uloge osim one za koju je inače namijenjeno. Pa ako želite uskočiti u ovaj trend, neizostavan komad većine vaših kombinacija bit će jedan od primjetnih, ali i ženstvenih modela koji će preuzeti ulogu dodatka bez konkretne svrhe. Osim u slučajevima kad ih dodajete haljinama i dugačkim jaknama poput balonera oni deblji bit će odličan saveznik za naglašavanje figure.

Mango, 169,90 kn

Mona, 287 kn

Masivno kožnato remenje s tek pokojim metalnim detaljem edgy je komad koji će i najromantičnijoj kombinaciji donijeti dozu rokerskog prizvuka. Ipak, komad je to s kojim je potrebno biti oprezan u slaganju kombinacija. Uz haljine će pristajati kao saliven, a dobar spoj činit će i s hlačama i suknjama visoka struka. Ali zato uz voljene nam traperice klasičnih krojeva neće biti dobar odabir.

Orsay, 99,90 kn

Najveća poslastica u ovome trendu dolazi u lančanom obliku najčešće u zlaćanim nijansama koje već nekoliko godina vladaju u svijetu modnih dodataka. Stvoreno samo kao ukrasna točka na ‘i’ cool kombinacija, remenje u ovom obliku privlačit će poglede. Savršeno se spaja s crnom bazom, posebice užim komadima i visokim strukom. Ali ako se osjećate hrabro i statement prizvuk ovih komada želite dovesti na višu razinu, zlaćani remen nosite na golom trbuhu u spoju crop topa i donjeg dijela srednjeg ili nižeg struka.

 

Aldo, 270 kn

Bershka, 69,90 kn

Zara, 139,90 kn

Foto: Bershka i press

INSPIRIRAJTE SE

Vibrantne boje – proljetni modni diktat

Omiljeni multifunkcionalni komad i dalje je in

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići