Remenje – hit dodaci za isticanje struka

City Mix&Match S/S 2022. trend display

Pred nama je proljetna sezona prepuna uzbudljivih modnih trendova i, usudili bismo se reći, sve ukazuje kako ćemo napokon oživjeti modnu maštovitost koja nam je nedostajala u posljednjih nekoliko godina. Isprepletanje klasika u vibrantnom koloritu širokih formi kako gornjih komada tako i hlača, povratak nižeg struka, … Samo su dio onoga što nas čeka u nadolazećim mjesecima. Ipak, jedan se retro trend posebno istaknuo i završio na radaru brojnih fashionistica. Y2K, odnosno moda ranih 2000-ih vraća se na velika vrata, a osim odjevnih komada i kombinacija, sa sobom je donijela i zanimljive modne dodatke kojih u to vrijeme nije nedostajalo.

Jedan od njih su i remenje koje je u ovoj eri imalo sve uloge osim one za koju je inače namijenjeno. Pa ako želite uskočiti u ovaj trend, neizostavan komad većine vaših kombinacija bit će jedan od primjetnih, ali i ženstvenih modela koji će preuzeti ulogu dodatka bez konkretne svrhe. Osim u slučajevima kad ih dodajete haljinama i dugačkim jaknama poput balonera oni deblji bit će odličan saveznik za naglašavanje figure.

Mango, 169,90 kn

Mona, 287 kn

Masivno kožnato remenje s tek pokojim metalnim detaljem edgy je komad koji će i najromantičnijoj kombinaciji donijeti dozu rokerskog prizvuka. Ipak, komad je to s kojim je potrebno biti oprezan u slaganju kombinacija. Uz haljine će pristajati kao saliven, a dobar spoj činit će i s hlačama i suknjama visoka struka. Ali zato uz voljene nam traperice klasičnih krojeva neće biti dobar odabir.

Orsay, 99,90 kn

Najveća poslastica u ovome trendu dolazi u lančanom obliku najčešće u zlaćanim nijansama koje već nekoliko godina vladaju u svijetu modnih dodataka. Stvoreno samo kao ukrasna točka na ‘i’ cool kombinacija, remenje u ovom obliku privlačit će poglede. Savršeno se spaja s crnom bazom, posebice užim komadima i visokim strukom. Ali ako se osjećate hrabro i statement prizvuk ovih komada želite dovesti na višu razinu, zlaćani remen nosite na golom trbuhu u spoju crop topa i donjeg dijela srednjeg ili nižeg struka.

 

Aldo, 270 kn

Bershka, 69,90 kn

Zara, 139,90 kn

Foto: Bershka i press

INSPIRIRAJTE SE

Vibrantne boje – proljetni modni diktat

Omiljeni multifunkcionalni komad i dalje je in