Retro seksepil

Sezona kupanja je pred vratima! Dočekajte je spremni uz najnovije modele badića koji savršeno pristaju baš svakoj figuri

Svake nas godine mori ista briga: gdje pronaći savršen model kupaćeg kostima? Sada ćemo vam pomoći u tome! Yamamay ima predivnu novu kolekciju koja koristi tek tri boje: bijelu, modru i crvenu, ali komadi su toliko efektni da smo se u njih zaljubili na prvi pogled.

Yamamay, gornji 199kn i donji 129 kn

Yamamay, gornji 149 kn i donji 129 kn

Yamamay, gornji 199 kn i donji 129 kn

Prugice, mašnice, modeli s visokim strukom, s košaricama ili bez, pa čak i jednodijelni s provokativnim detaljima neodoljivo podsjećaju na neka stara vremena. A vi ćete se zasigurno u njima osjećati ni manje ni više nego poput filmske div jer ovakve badiće nosila bi i Bondova djevojka!

Yamamay, gornji 229 kn i donji 149 kn

Yamamay, gornji 229 kn i donji 149 kn

Yamamay, gornji 279 kn i donji 149 kn

Najviše nas je pak razveselilo to što je Yamamay mislio i o svima nama koji proteklih mjeseci i nismo toliko vježbali. Tako je ova linija stvorena za prikrivanje malih viškova, ali i isticanje ženskih aduta. Gornje i donje dijelove možete miješati, a svaka boja nudi barem jedan model visokog struka koji je za takve slučajeve idealno rješenje. No, ako vam i to nije dovoljno, tu su predivni jednodijelni komadi koji također obaraju s nogu.

Yamamay, 449 kn

Yamamay, 449 kn

Jesmo vas uvjerili?

Foto: Shutterstock i Yamamay PR

Trendy outfiti za dečke

Tri, dva jedan, kreni!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići