Retromanija: Volimo samt!

Donosimo prijedloge kako ih nositi

Specifična tekstura i mekoća materijala čine samt jednim od najelegantnijih i najatraktivnijih materijala na svijetu, a njegovo gusto tkanje daje mu karakterističan sjaj. Ova efektna tkanina u sebi nosi nostalgiju 70-ih godina kada je samt bio jedan od najpopularnijih materijala te se mogao naći na apsolutno svemu. Viđao se na hlačama, sakoima, kombinezonima, suknjama i kapama, a svoje mjesto je pronašao čak i u dizajnu interijera. Tradicionalno se izrađuje od prirodnih vlakana poput svile ili pamuka i dok svilena verzija odiše raskošnim padom i svjetlucavim sjajem, pamučna varijanta u sebi nosi opušteniji i mat izgled. U aktualnoj sezoni samt doživljava svoj come back, a mi vam u nastavku donosimo outfite inspirirane ovim materijalom.

 

Majica, H&M, 29,99 € (195,90 kn); koledžice, Aldo, 96 € (723,31 kn); naušnice, Aldo, 26 € (195,90 kn); hlače, C&A, 39,99 € (301,30 kn); kaput, Mango, 149,99 € (1130,10 kn); torba, H&M, 25,99 € (195,82 kn)

Da biste postigli besprijekoran izgled s dozom tihog luksuza, birajte bež samt hlače u kombinaciji s bijelom pletenom majicom zanimljivog dekoltea i oversized kaputom u off white nijansi. Za dozu elegancije dodajte ženstvene naušnice zlatnog sjaja, Teddy Bear ručnu torbu i sofisticirane koledžice.

Jakna Joop, Peek&Cloppenburg, 449,99 € (3390,45 kn); kaubojske čizme, Aldo, 157 € (1182,92 kn); kombinezon, Mango, 59,99 € (451,99 kn); naušnice, Aldo, 13 € (97,95 kn); krema, L’Occitane, 28,80 € (216,99 kn); torba Guess, Fashion&Friends, 145 € (1092,50 kn)

Za cool i opušten dojam, bež kombinezon kratkih rukava uparite s niskim kaubojskim čizmama crne boje i zanimljivom puf jaknom smeđe boje. Cijeli outfit zaokružite glamuroznim naušnicama i smeđom torbom pletenog uzorka, a kožu ruku nahranite serum-kremom koja prkosi starenju i umanjuje vidljive znakove starenja.

Šal, C&A, 25,99 € (195,82 kn); čizme UGG,Office Shoes,159,95 € (1205,14 kn); majica, Mango, 29,99 € (225,96 kn); hlače, Mango, 29,99 € (225,96 kn); kaput, H&M, 59,99 € (451,99 kn); torbica, Aldo, 53 € (399,33 kn)

Samteni komplet u zemljastim tonovima djeluje elegantno i ženstveno, a nošen uz smeđi oversized kaput ostavlja casual dojam. Da biste zaokružili cijeli outfit, birajte „prošivenu“ crnu torbicu, šal zanimljivog uzorka i popularne UGG-s čizme.

Foto: Mango i press

Vještina slojevite mode

Minimalizam s maksimalnim učinkom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići