Sale od glave do pete

Ugrabite novi omiljeni outfit

Već i ptice na grani znaju kako je sezona sniženja u tijeku i kako je sada idealna prilika za uloviti nove zimske favorite. Trgovine vrve crvenim naljepnicama, a s vješalica i polica zovu nas genijalni odjevni komadi u kojima sanjamo provesti ostatak hladnih dana pred nama. No koliko god nas mamili i koliko god u nama vladala impulzivnost kupnje po nižim cijenama, dijelu sale shoppinga ipak treba pristupiti racionalno. Zato donosimo prijedloge odličnih komada koji će s lakoćom tvoriti genijalan dnevni look i uz koje će vas teško ponijeti sale ludilo. A prije nego zavirite u našu inspiraciju provjerite koji vas sve popusti čekaju u omiljenom City Centeru one East, West i Split.

Pletene dolčevite ove su zime pronašle svoje mjesto među must-have komadima, no one su u našim outfitima za hladne dane oduvijek prisutne. I to s razlogom. Tople su i udobne, a uz to, odlično se kombiniraju i uz suknje i uz traperice, ali i preko haljina užeg kroja. Zato svakako ulovite barem jedan primjerak u omiljenoj boji na ovosezonskim sniženjima – nećete požaliti.

Mango, prije 349,90 kn sada 199,90 kn

Ova inspiracija ne bi bila potpuna bez traperica. Neovisno o sezoni i trendovima, one su sastavni komadi capsule garderobe i jedan od onih komada za kojim najčešće posežemo. Iz tog razloga njihovoj kupnji pristupite više kao investiciji negoli ispunjavanju želja. Jer bez obzira na to koliko ih platile, nosit ćete ih često i jako dugo.

H&M, prije 149,90 kn sada 99 kn

Kaput je ultimativan zimski komad. Iako mu je primarna uloga osiguravanje topline, on je najčešće jedini vidljiv komad u slojevitim kombinacijama, zato je važno da kroz njega prikazujemo svoj stil i modnu osobnost. Ipak, osim za nabavu cool trendi modela u jednoj od vodećih boja sezone, investirajte i u jedan neutralan koji će vam biti vječni saveznik.

United Colors of Benetton, prije 2099 kn sada 1469 kn

Na red su došli i dodaci kojih gotovo nikad nemamo dovoljno u ormarima. Jer bez obzira na to koliko ih se brojčano nalazilo na policama i vješalicama naših ormara, uvijek ima mjesta za još jedan komad koji će se savršeno spojiti s onim jednim outfitom koji još nismo stigli iznositi. Zato sale iskoristite i za potragu za takvim dodacima, ali vodite brigu o tome da koloritom i stilom pristaju većini vaše garderobe, ali i međusobno kako biste iskoristili njihov maksimum.

C&A, prije 119 kn sada 99 kn

Aldo, prije 390 kn sada 273 kn

Puma, Buzz, prije 959 kn sada 575,40 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Must-have komadi sa sniženja

Vratila se naša najdraža modna protagonistica!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići