Samo najbolje za kožu

"Lice je zrcalo koje odražava ono što se događa u vašem unutarnjem životu.“ Gabrielle Chanel

Sublimage linija koju potpisuje kultna kuća Chanel izuzetna je linija proizvoda za njegu lica namijenjena svakoj starosnoj dobi. Bazirana je na aktivnim sastojcima posebne formule, stoga njeni proizvodi čine univerzalnu i bezvremensku priču o proizvodima koji regeneriraju kožu čineći je čvršćom i ljepšom. Najnoviji među njima je Sublimage L’Essence Fondamentale, koji oblikuje mrežu koja zaglađuje, zateže i učvršćuje kožu, a da pritom ne narušava njezinu ugodnost. Nakon primjene ovog kozmetičkog dragulja koža postaje glađa, dok bore blijede, zahvaljujući nepogrješivom anti-age učinku. Također, sama tekstura ove izvrsne njege nije teška poput uobičajenih formula protiv bora.

Chanel Sublimage L’Essence Fondamentale, Müller, 3338,90 kn

Ključni element ovog novog preparativnog proizvoda je ekstrakt Solidago virgaurea alpestris, odnosno zlatnice koji sadrži iznimna biološka svojstva i u stanju je potaknuti djelovanje SNEV-a, proteina koji produljuje vijek trajanja stanica, iznova aktivira njihovo množenje i smanjuje broj onih ostarjelih. Zbog svoje glatke, sjajne i bogate teksture, Sublimage L’Essence Fondamentale uz lagano masiranje topi se u dodiru s kožom te pruža satenski finiš.

Obnavljanje i učvršćivanje kože zahtijeva stimuliranje ključnih točaka na licu, kao i onih na vlasištu. Chanel je razvio ritual u nekoliko koraka kako bi optimizirao učinkovitost Sublimage L’Essence Fondamentale proizvoda.

1. Prije samog nanošenja proizvoda na liniju vlasišta postavite prste i pritisnite ih naviše prema vrhu glave četiri puta. Sve ponovite na obje strane glave krenuvši od stražnjeg dijela sljepoočnica prema vrhu glave. Zatim ponovite ovaj pokret iza ušiju prema stražnjem dijelu glave.
2. Kap proizvoda nanesite na obraze, čelo i vrat te ga zagladite preko lica, od središta prema van.
3. Nakon nanošenja Sublimage L’Essence Fondamentale proizvoda, spojenih prstiju postupno na nekoliko sekundi pritisnite pet točaka – vrh čela i sljepoočnice prema vrhu glave, ispred i iza ušiju prema stražnjem dijelu glave.

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Obilje hidratacije

Za još bolji efekt na usnama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići