Sat kao nakit

Taj maleni i genijalni mehanizam već odavno nije samo pokazatelj vremena. Naime, vrlo često je i statusni simbol ili nepogrešivi dodatak stilu

Mnoge žene ga nose umjesto nakita te njime zaokružuju cjelokupni outfit. A osim klasičnih satova, danas su vrlo popularni oni pametni, koji osim vremena nude još mnogo korisnih informacija, poput praćenja fizičke aktivnosti, pregledavanja fotografija, ali i čitanja poruka.

Vrhunski sportski sat za mjerenje aktivnosti odličan je izbor jer je vrlo elegantan pa se osim u teretanu može nositi na posao, ali i u kazalište. Također, uvijek je upaljen, odnosno ekran mu nikada nije crn, a pri tome izdrži i do sedam dana na jednom punjenju (bez upotrebe GPS-a).

Garmin, Elipso, 2.299 kn

Klasičan crni sat naglašen je zlatnim elementima, a jednostavan, odnosno minimalistički brojčanik uvijek je dobar izbor.

Cluse, Krona, 690 kn

Vrlo stylish model je ljubičasti ručni sat čije kazaljke, ali i efektan brojčanik nose zlaćani sjaj.

Bershka, 129,90 kn

Ako želite nešto sasvim drugačije i vrlo moderno, odaberite sat u zlatno-bež varijanti, koji umjesto brojki tri i devet ima prošiveni konac u boji ciklame.

Furla, Zaks, 1510 kn

Brojne influencerice zasigurno će posegnuti za ovim satom u tako poželjnom elegantno-sportskom spoju, čiji je pleteni remen ujedno i podloga brojčanika. Nasuprot robusnom remenu, ovaj model sadrži vrlo elegantne srebrne kazaljke, što mu daje dodatni šarm.

Gucci, Krona, 5950 kn

Ovaj šareni plastični model s remenom od gume idealan je za mladenačke otkačene kombinacije. Odličan je izbor jer je njegova kvaliteta neupitna, a i ne morate ga skidati s ruke dok se tuširate jer je vodootporan, a samim time idealan i za ljeto.

Swatch, Watch Centar, 399 kn

Luksuzna varijanta ručnog sata, savršena za svečane i poslovne outfite, sastoji se od kristala te kombinacije starog zlata i onog visokog sjaja.

Swarovski, 2499 kn

Vječna elegancija krije se u jednostavnosti, a upravo takav je ovaj model u spoju sjajnih i mat tekstura te decentnih crtica umjesto brojki.

H&M, 149 kn

https://www.instagram.com/p/Bn8wwFfF1Sd/

https://www.instagram.com/p/Bo9RZCghwQP/

https://www.instagram.com/p/Bl4_VEkjJVx/?taken-by=styleshiver

https://www.instagram.com/p/BpliqGlgCv7/

https://www.instagram.com/p/Bpjfv39Aris/

https://www.instagram.com/p/BpkFGkklqdH/

https://www.instagram.com/p/BpH1zdKCPER/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Snažan spoj

Casual s potpisom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići