Savršeni komadi za vikend stil

Cozy outfiti za večeri u dekici

Palmers je poznat po neodoljivom donjem rublju i udobnim lounge komadima iz kojih nikada ne bismo izlazili. Upravo je zato njihova nova Eco Comfort linija kao stvorena za lijene vikende u kojima ne izlazimo iz cozy kombinacija, čak dapače – pidžama. Bilo u dužem uživanju u prvoj jutarnjoj kavi ili večernjem bingeanju serija i filmova zavučeni pod meku dekicu. Ovi su komadi stvoreni za vrijeme posvećeno sebi i opuštanju.

Pad temperatura i kraći dani zovu na boravak kod kuće u trenucima opuštanja. Za neke će to značiti vrijeme provedeno s obitelji u igri i zabavi, za druge posvećivanje pažnje održavanju doma, za neke vrijeme pred ekranom ili knjigom, a za brojne dulje spavanje koje je u današnje vrijeme postalo luksuz. Koja god bila vaša preferencija, vjerujemo kako vrijeme kod kuće najradije provodite u trenirkama ili pidžamama. A ima li slađeg odabira od meke i udobne pidžame ili spavaćice s preslatkim printovima. Naravno, preko njih ćemo za dodatnu dozu mekoće prebaciti kućni ogrtač koji je uvijek točka na ‘i’ kućnog stylinga.

Komplet pidžame, 678,03 kn (89,99 €)

Ogrtač, 451,99 kn (59,99 €)

Pripadate li skupini koja i kod kućnih outfita ne propušta biti elegantna i totalno chic, Palmers nudi savršen odabir. Puder ružičasta kao baza i cvijeće kao uzorak jedni su od najženstvenijih odabira čak i kad je pidžama u pitanju. Široki donji dio i prateći kućni ogrtač oduševit će svaku fashionisticu i osigurati stylish outfit čak i ako vas nitko drugi vjerojatno neće vidjeti.

Ogrtač, 602,68 kn (79,99 €)

Hlače, 451,99 kn (59,99 €)

Eco Comfort linija koja nastavlja nastojanja brenda prema većoj održivosti nije zapostavila niti jači spol. Za muškarce su pripremili bezvremenske krojeve na trenirkama, pidžamama, donjem rublju i ogrtačima. Set trenirke u tamnoplavoj boji savršena je casual kombinacija za gotovo svakog muškarca koji i inače obožava bazične boje. Isto je i s crnom koja dolazi na nevjerojatno mekom kućnom ogrtaču koji će poželjeti nositi stalno. Tako ćete oboje moći uživati u zajedničkom slobodnom vremenu provedenom u odmaranju u izvrsnim Palmers komadima.

Gornji dio trenirke, 602,68 kn (79,99 €); donji dio trenirke, 527,34 kn (69,99 €)

Ogrtač, 753,37 kn (99,99 €)

Foto: Palmers press

INSPIRIRAJTE SE

3 kombinacije za 3 izlaska

Vratile su se bomberice!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići