Sedam ključnih komada

Torbice će i dalje zaokupljati našu pažnju i opet će biti predivne, raznobojne i neodoljive!

U novu sezonu uvest će nas nježne nijanse, baš kao i zanimljivi modeli. I bez obzira na to koliko ih već imate u svom ormaru, počastite se barem jednim novim komadom koji će vaš outfit učiniti besprijekornim.

Nekonvencionalna forma i zanimljiv spoj boja krase ovaj atraktivan model, koji će jednako dobro izgledati uz crne, ali i nježne pastelne lookove.

Nine West, 419 kn

Camera bag u prošivenom izdanju ukrašena kožnom kićenkom i zlatnim elementima osvježit će svaki outfit i dati mu romantičnu notu.

Carpisa, 229 kn

Za dojam luksuza, tu je bijela torba s raskošnim dodacima u formi kopče sa stiliziranim krokodilima, elegantnim prošivima i zlatnim lancem.

Zara, 199,90 kn

Statement komad svakako je model isprepletene teksture čiji je dizajn nadahnut retro novčanicima, a u prilog mu svakako ide i popularna nijansa.

Mango, 249,90 kn

Ruksaci nastavljaju svoju vladavinu i to u smjeru pročišćene elegancije sa chic detaljima te kao takvi itekako pariraju većini klasičnih torbi.

Calvin Klein, Maras, 1199 kn

Prošlo ljeto obilježile su torbice koje se nose oko struka, a njihova dominacija bit će itekako vidljiva i u novoj sezoni jer su modeli atraktivniji no ikad prije.

Replay, 850 kn

Cvjetni dezen opet je sveprisutan pa tako i na torbicama koje osim živopisnog printa i velike zlatne kopče, imaju i krzneni pompon – za još snažniji dojam!

Aldo, 390 kn

View this post on Instagram

Friends ??

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

View this post on Instagram

Baby girl ?

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

View this post on Instagram

Friday’s ?

A post shared by Juliane Diesner (@styleshiver) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Nova jeans generacija

Zov divljine

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići