Sedamdesete su in

Šarolik retro stil uvjerljivo vodi na modnoj ljestvici trendova i na ulice donosi samo najbolje iz svog vremena, a osim krojeva, vratila su nam se i teksture iz ovog zanimljivog modnog razdoblja

Ključni komadi za ovaj look su brušena koža, lenonice, beretka, ali i kimono. Legendarni Montgomery ili Duffle kaput, koji je dizajniran za kraljevsku mornaricu u 19. stoljeću, prepoznatljiv je po drvenim gumbima, kapuljači i našivenim džepovima, a najviše je populariziran upravo 70-ih godina, ali i ove sezone.

Kaput, Varteks & više, 1999 kn

Neizostavne za ovaj outfit su i lenonice koje su obilježile povijest, a naziv su dobile po slavom Beatlesu Johnu Lennonu kojemu su bile zaštitni znak.

Sunčane naočale Sherry Hill, Optika Anda, 1080 kn

Plisirane suknje već su neko vrijeme modno zanimljive, a trend 70-ih opet ih vraća na tron.

Suknja, Imperial, 649 kn

Kimono se nosi u svim svojim varijantama, od haljina preko bluza pa do inačica kaputa kimono kroja.

Kimono, Replay, 2540 kn

Prošlost nam je vratila i neodoljiv uzorak, onaj na točkice.

Majica, comma, 479 kn

U fokusu su više no ikad prije komadi od brušene kože ili pak njene imitacije, a najtraženiji su upravo baloneri i zvonolike mini suknje.

Baloner, United Colors of Benetton, 699 kn

Klasičan kaput tipičnog muškog kroja sada se nosi u zagasitoj jesenskoj paleti.

Kaput, Ulla Popken, 819 kn

Važni su i detalji poput beretke, bez koje je ovaj stilski pravac nezamisliv.

Kapa, comma, 239 kn

Psihodelični uzorci također su dio retro svijeta koji nam se vratio na velika vrata.

Hlače, Gerry Weber, 769 kn

Po uzoru na haljine kakve je proslavila legendarna manekenka Twiggy, nose se kratki zvonoliki modeli i to od kože boje konjaka, koju žene već sezonama obožavaju.

Haljina, United Colors of Benetton, 549 kn

https://www.instagram.com/p/Bnl35dVlRJd/?taken-by=oliviapalermo

https://www.instagram.com/p/BoCCHGFFQaa/?taken-by=gracyvillarreal

https://www.instagram.com/p/BorWetqnd2w/?taken-by=dulceida

https://www.instagram.com/p/BnbsYMJBTfV/?taken-by=jeannedamas

https://www.instagram.com/p/BozLLFVnNLW/?taken-by=darjabarannik

https://www.instagram.com/p/BoEtr9LnRnE/?taken-by=alexachung

Foto: Shutterstock, Instagram i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Traženi retro spoj

Na posao u tenisicama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići