Senf žuta

Boja senfa nametnula se kao prva top boja u novoj godini

Tako će početak godine i zimske dane pred nama uveseljavati ova upečatljiva, a opet zagasita nijansa. Što se pak kombinacija tiče, odlično pristaje uz sve nijanse trapera, bijelu i tamnosmeđu boju. Uživajte u izboru i budite kreativni u novim statement komadima.
Vunene rukavice neizostavan su dio zimskog outfita, a naročito su praktične one koje se mogu nositi na dva načina s pokrivenim ili otkrivenim prstima.

Rukavice, C&A, 49 kn

Naizgled klasična vesta, osim što nosi trendi boju, ima i poželjne puf rukave koji su suženi na zapešću. Za romantičan look nosite je uz lepršavu suknju.

Vesta, H&M, 199 kn

Ova zanimljiva torbica-košara inovativnog dizajna najbolje će naglasiti vaš moderan izgled.

Mango, 349,90 kn

Za primjetan stil tu je i dolčevita reljefne teksture koja će jednako dobro funkcionirati uz suknje, ali i vaše omiljene hlače.

Dolčevita Hugo Boss, Peek&Cloppenburg, 1499 kn

Vuneni kaput s džepovima idealan je za ležeran i izrazito upečatljiv outfit, koji će vas izdvojiti iz mase. Isfurajte ga uz traperice, običnu majicu i kaubojke.

Kaput, Replay, 1060 kn

Ženstvena varijanta veste ima strukiranu formu i V izrez. Uz nju možete nositi fine marame, ali i raskošne ogrlice.

Vesta, s.Oliver, 399 kn

Dafflkot, kaput specifičnog izgleda koji se sastoji od kapuljače, našivenih džepova i karakterističnog kopčanja, nekad je bio sastavni dio mornaričkih uniformi, a danas je pak sastavni dio garderobe vodećih trendseterica.

Kaput, Varteks & više, 1999 kn

https://www.instagram.com/p/BqLCaPRFZlL/

https://www.instagram.com/p/BsGGuv8Bba8/

https://www.instagram.com/p/Bra-vrGF1cV/

https://www.instagram.com/p/Bp2M7qEAiLT/

https://www.instagram.com/p/BsOaua3F2bN/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Najpoželjniji trend

Kožni klasici

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići