Senzualna strana

Zavodljivi i uvijek jednako atraktivni korzeti opet su u fokusu modnih zbivanja. A osim ispod odjeće, vrlo se često nose kako bi bili što vidljiviji

Tako sada kao sastavni dio odjevnih kombinacija proviruju ispod sakoa, ali se nerijetko nose preko košulja ili pak pripijenih dolčevita. U davnoj prošlosti korzeti su bili sastavni dio svakodnevne odjeće, a s vremenom žene su ga odbacile i oslobodile tijelo. Osamdesetih ga je ponajprije proslavila Madonna, koja ga je nosila u svim varijantama, a najpoznatiji koji je isfurala devedesetih na turneji Blond Ambition World Tour bio je kreacija Jean Paula Gaultiera. Danas je pak ponuda veća no ikad prije, a osim klasičnih čipkastih, u prvom su planu korzeti i njihove inačice od baršuna i oni mrežaste teksture. Model načinjen od nekoliko različitih vrsti čipke ima naramenice, balconette košarice i zavodljive haltere.

Intimissimi, 499 kn

Ovaj suvremeni model načinjen je u spoju mrežaste teksture i kože, a kopčanje s prednje strane je od čvrstih metalnih kukica.

Yamamay, 389 kn

Najtraženiji korzet ove sezone zasigurno je onaj od mekog i glatkog baršuna s halterima. Osim vječnog crnog, jednako popularan je i onaj u crvenoj ili smargdnozelenoj nijansi.

New Yorker, 159 kn

Za sve romantičarke tu je inačica korzeta u formi topa i to u spoju cvjetnog dezena i prozirne točkaste teksture.

Tezenis, 99,90 kn

Atraktivan korzet u nešto kraćoj verziji izrađen je u kombinaciji transparentne teksture i čipke cvjetnog motiva.

H&M, 199 kn

https://www.instagram.com/p/Bnrx2BrHzAb/

https://www.instagram.com/p/Ba7K7ciAbvO/

https://www.instagram.com/p/Bo_t7kUlzs1/

https://www.instagram.com/p/BqHtgY7Fkul/

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići