Senzualnost na djelu

Zavodljivo donje rublje i to ono crvene boje najviše dolazi do izražaja u novogodišnjoj noći, kada je običaj odjenuti nešto crveno

Žene uživaju u donjem rublju, vole ga kupovati, ali i dobiti na dar… Najnovije kolekcije vodećih modnih marki nikada nisu bile senzualnije, ženstvenije i zavodljivije pa ako je crveno rublje vaš odabir doći ćete na svoje!

Intimissimi

Možete ga pronaći u svim formama od pripijenih bodyja preko negližea pa do kompleta ili gaćica s halterima. Osim crvene boje, tu je i neizostavna crna, a vrlo su popularne i kombinacije tih dviju nijansi.

Intimissimi

Također ne možete pogriješiti ako ispod omiljene odjeće odjenete primjerice negliže u vječnoj nijansi boje šampanjca, koja je kada govorimo o donjem rublju pojam elegancije. Od tkanina je i dalje na prvom mjestu delikatna čipka, zatim svila, saten te sve varijante prozirnih tekstura.

Palmers

Novitet su grudnjaci koji su ove sezone nešto više od toga, odnosno njihova forma u nekim varijantama postaje top. Uglavnom, dobar dio rublja iz novih kolekcija može se nositi kao elegantna majica ili barem senzualni element ispod sakoa ili popularne haljine na preklop.

Oysho

 

Palmers

 

Intimissimi

 

Yamamay

 

Palmers

 

Yamamay

 

Intimissimi

 

Yamamay

 

Yamamay
289 kn
Palmers
531 kn
Yamamay
519 kn
Yamamay
319 kn
Cheek by Lisca
219 kn
Cheek by Lisca
99 kn
Yamamay
319 kn
Yamamay
249 kn
Yamamay
105 kn
Palmers
265 kn
Calzedonia
159 kn
Palmers
1.064 kn

 

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Gola leđa kao statement ljeta

Shake it: Sve što vam je potrebno za koktel kod kuće