Senzualnost na djelu

Zavodljivo donje rublje i to ono crvene boje najviše dolazi do izražaja u novogodišnjoj noći, kada je običaj odjenuti nešto crveno

Žene uživaju u donjem rublju, vole ga kupovati, ali i dobiti na dar… Najnovije kolekcije vodećih modnih marki nikada nisu bile senzualnije, ženstvenije i zavodljivije pa ako je crveno rublje vaš odabir doći ćete na svoje!

Intimissimi

Možete ga pronaći u svim formama od pripijenih bodyja preko negližea pa do kompleta ili gaćica s halterima. Osim crvene boje, tu je i neizostavna crna, a vrlo su popularne i kombinacije tih dviju nijansi.

Intimissimi

Također ne možete pogriješiti ako ispod omiljene odjeće odjenete primjerice negliže u vječnoj nijansi boje šampanjca, koja je kada govorimo o donjem rublju pojam elegancije. Od tkanina je i dalje na prvom mjestu delikatna čipka, zatim svila, saten te sve varijante prozirnih tekstura.

Palmers

Novitet su grudnjaci koji su ove sezone nešto više od toga, odnosno njihova forma u nekim varijantama postaje top. Uglavnom, dobar dio rublja iz novih kolekcija može se nositi kao elegantna majica ili barem senzualni element ispod sakoa ili popularne haljine na preklop.

Oysho

 

Palmers

 

Intimissimi

 

Yamamay

 

Palmers

 

Yamamay

 

Intimissimi

 

Yamamay

 

Yamamay
289 kn
Palmers
531 kn
Yamamay
519 kn
Yamamay
319 kn
Cheek by Lisca
219 kn
Cheek by Lisca
99 kn
Yamamay
319 kn
Yamamay
249 kn
Yamamay
105 kn
Palmers
265 kn
Calzedonia
159 kn
Palmers
1.064 kn

 

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

TREND DISCLOSURE: Shearling jakne

Male stvari koje pomažu u boljoj organizaciji prostora

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići