Šešir – vječni stylish saveznik

Bezvremenski komad kojem se uvijek rado vraćamo

Iako ih volimo i u hladnim mjesecima, šeširi su ipak znak ljeta kada je riječ o modnim dodacima. Njihova svestrana primjena, uvijek stylish prizvuk i nezamjenjiva funkcionalnost neki su od glavnih razloga zašto ih obožavamo. Neodoljivo prate romantične dnevne lookove za opuštenu šetnju gradom. No poseban su saveznik odjevnim kombinacijama za odlazak na plažu.

Neovisno o tome za koju ih prigodu nosite, njihova je primarna funkcija zaštita od sunca. I to čine izvrsno, pritom izgledajući nevjerojatno dobro. Osim toga, sasvim je svejedno od kojeg su materijala izrađeni i koji obod imaju. No, ako želite cool prizvuk, odaberite fedora šešir koji odiše snažnom energijom. Nosite ga uz oversized kombinacije u kojima glavnu riječ vode popularne lanene košulje.

H&M, 69,90 kn

Ribički šeširi među glavne su se trendove, kada su dodaci u pitanju, vratili još u jesenskoj sezoni. No sada, za razliku od jesenskih i zimskih plastičnih i teddy verzija, u pamučnoj inačici. Dolaze u neodoljivim nježnim tonovima, ali i u varijantama s printovima te s vrpcama koje nas vraćaju u bezbrižne dane djetinjstva.

Mango, 129,90 kn

Posebnu čar nose retro slamnati šeširi koje krasi detalj poput mašne ili zanimljive trake. Upravo će oni prekrasno pratiti lepršave ljetne haljine iz kojih u mjesecima što slijede nećemo izlaziti.

C&A, 99,90 kn

Ipak, nevjerojatnu ženstvenost u svakodnevne kombinacije donijet će šeširi široka oboda. U klasičnom bež izdanju s mekanim obodom što se savija i prema potrebi skriva od neželjenih pogleda postići ćete mističnost. A oni u crnoj varijanti primjer su elegancije bez premca koja će prekrasno pratiti strukirane haljine koje krasi pencil suknja ili ona A kroja.

Orsay, 129 kn

Loevenich, Peek & Cloppenburg, 279 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Šlingani komadi dominiraju sezonom

Bijela statement haljina + sandale u boji ljetni su must-have!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići