Sezona darivanja započinje sv. Nikolom

Prijedlozi koji će izmamiti široke osmijehe klinaca i klinceza

Prosinačka čarolija darivanja započinje s našim najmlađima. Vjerujemo kako i vaši mališani već s nestrpljenjem iščekuju što će sve pronaći u svojim čizmicama. I dok je relativno jednostavno održavati njihovu čaroliju vjerovanja kako darove nose sveti Nikola i Djed Božićnjak, pronalazak ideja za same darove ponekad i nije najjednostavniji zadatak. Jer iako će najmlađi imati svoju listu želja, ponekad je puno više članova obitelji koji su ih spremni ispuniti negoli je točaka na popisu. Zato donosimo prijedloge za koje vjerujemo da će idealno nadopuniti njihove popise, ali i razveseliti one koji svoje nisu niti sastavili.

Djeca vole plišane igračke, pogotovo u mlađoj dobi i kad se privikavaju na samostalno spavanje u sobi. Pa osim što im služe kao igračke koje posebno vole nositi sa sobom, ponekad su im i izvor utjehe, zato će ih često tretirati kao prve prijatelje. Dječja mašta zaista nema kraja, a kako bi se zadržala što dulje, vrlo je važno djetetu čitati od najranije dobi. No većina će djece kroz dan imati previše energije zbog koje neće biti u mogućnosti sjediti i slušati priču od početka do kraja. Zato je vrijeme pred spavanje idealan trenutak da zajednički pročitate štivo koje je djetetu zanimljivo i uz koje će lakše utonuti u san.

Knjiga ‘Slatke priče za laku noć i miran san’, Müller, 49,90 kn; plišana igračka Rainbocorns, INTERSPAR, 189,99 kn; puzzle Crocodile Creek, Tisak, 135 kn; pidžama, Zara, 99,90 kn; mikrofon Unikatoy, Baby Center, 146,99 kn; drvena kućica Eichhorn, Müller, 449,90 kn

Kreativnost i mašta vrijedne su vještine koje će mališanima koristiti kroz čitav život. Stoga ih je dobro poticati i kroz zabavne trenutke i igračke. Ovisno o djetetu i njegovoj dobi, koristiti možete veće ili manje kocke za slaganje koje za početak složite prema uputama koje dolaze s njima. No kasnije dopustite djetetu da od njih stvara i druge oblike te na takav način razvija kreativnost i finu motoriku. U isto vrijeme važno je poticati i njihovu znatiželju te ih naučiti kako da ju koriste za savladavanje vrijednih znanja. Neovisno o tome je li djetetova pažnja usmjerena u svemir ili nešto bliže, ka tehnologiji ili mikroorganizmima, važno je to prepoznati i dijete poticati na učenje i razvijanje interesa.

Knjiga ‘Božićne slikopriče’, Tisak, 115 kn; puzzle Space race, Tisak, 115 kn; robot na daljinsko upravljanje Unika, Baby Center, 269,99 kn; set s mikroskopom, INTERSPAR, 169,99 kn; čarape, Zara, 39,90 kn; Central Station Set Brio, Müller, 959,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Trendovi s humanitarnim karakterom

Brze cimet rolice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići