Sezona u znaku statement modela

Mikro trend koji se vratio – torbe s debelim lancima!

Jedan pogled na društvene mreže dovoljan je da shvatite kako ovog proljeća svi nose kožne modele torbi koje krase debeli lanci. Ovaj retro trend vratio se na velika vrata i osvojio srca brojnih fashionistica koje su svoje chic dnevne i večernje kombinacije upotpunile ovim efektnim torbama. Odlučite se za crni model koji je svojevrsni klasik kojem ćete se uvijek vraćati. Ili posegnite za trenutačno popularnim modelom u nekoj od it boja poput zelene, narančaste, plave ili ružičaste. Ako sezonu želite provesti s trendi prizvukom, ovaj tip torbe morate nabaviti za svoj ormar.

Crna je klasik koji ili već imate u ormaru ili ste konačno shvatile da bi bilo dobro da je nabavite. Nosiva godinama, uvijek nevjerojatno chic i lako stilizirana. Kožna torba crne boje koju krasi statement lanac postat će vaša modna miljenica od koje se nećete odvajati u svim onim situacijama kad želite izgledati sofisticirano, ženstveno i pomalo seksi.

Stradivarius, 149,90 kn

Mango, 349,90 kn

Parfois, 240 kn

Uz uvijek nosivu crnu razmislite o investiranju u model u prljavo bijeloj, nježnoj boji konjaka ili uvijek efektnoj zagasito crvenoj. Sve ove boje slove kao pravi klasici i mogu se odlično uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju. A zbog boja i kombinacije s lancem stvaraju onaj uvijek poželjan wow efekt.

Zara, 299,90 kn

Aldo, 530 kn

Jenny Fairy, CCC, 179 kn

I za kraj – trenutno najveći trend dolazi u obliku torbica u jarkim bojama, s debelim zlatnim lancem. To su one torbe koje viđate na odjevnim kombinacijama brojnih svjetskih i naših fashionistica, u raznim podjednako primamljivim bojama. Odlučite se za boju koja najviše odgovara vašem stilu i koju možete najlakše uklopiti u svoj ormar. Jarko zelena pun je pogodak ako njegujete eklektičan stil s naglaskom na uzorke i jarke boje. Nježno plava će se sjajno uklopiti u nešto elegantnije kombinacije. Dok će jarko narančasta izgledati odlično uz nježnu paletu boja, odjevne komade od finog lana i chic poplina.

Zara, 179,90 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Cekeri nisu rezervirani samo za plažu!

Chic u muškim formama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići