Šilterice ponovo vladaju

Uklapaju se u baš svaki stil

Od Rihanne, preko Emily Ratajkowski i Belle Hadid, sve do Dua Lipe, baš sve celebrity dame svjetske scene u svojim casual, ali i stylish outfitima nose šilterice. Ovaj ležeran dodatak još je lani zauzeo svoje mjesto među „itkomadima, a ove sezone potvrđuje kako je jedan od vodećih. I dok navedene dame vole riskirati s eklektičnim kombinacijama u kojima spajaju naizgled nespojive komade, mi se ipak držimo provjerene klasike sa samo ponekim malim izletom u maštovite vode.

Tako, bez obzira na to što je Rihanna šiltericu trucker stila spojila s predimenzioniranom bundom i mini haljinom, naša preporuka za hrabrije ide prema spajanju poslovne garderobe i casual kape. Hlače širokih nogavica, običan T-shirt i oversized sako obožavat će kontrast šilterice. Želite li, pak, pojačati dojam, outfitu dodajte visoke potpetice, a ako preferirate opuštenost, odličan dodatak bit će jednostavne bijele tenisice.

Under Armour, Hervis, 25,22 € (190,02 kn)

Zara, 12,95 € (97,57 kn)

Kako biste kreirali interesantan look sa šiltericom, ne morate nužno miješati stilove. Dapače, dobra će šilterica podignuti čak i ležeran look. U tom će slučaju ključ biti u spajanju boja, odnosno u kontrastnim spojevima. Bazične traperice, bijela košulja i tenisice dobit će sasvim novo lice pridružite li im kapu u upečatljivom tonu. Srećom, ove sezone baš će svaka nijansa biti nepogrešiva. Međutim, naš prijedlog ipak odlazi ružičastoj i narančastoj koje će definitivno privlačiti poglede.

New Era, Sport Vision, 25,99 € (195,82 kn)

Bershka, 9,99 € (75,27 kn)

Iako trenutni trendovi nalažu određeno iskakanje iz stilskih okvira, šilterice ipak nisu izgubile svoj klasičan prizvuk. I dalje dolaze u bazičnim izdanjima i jednako dobro pristaju u tipične casual kombinacije. Sportski look čija je baza dobar komplet trenirke i dalje obožava spojeve sa šiltericama. A denim on denim kombinacije, koje su se ovog proljeća vratile na velika vrata, dobit će genijalan retro štih dodavanjem šilterice u neutralnom tonu.

Mango, 19,99 € (150,61 kn)

Pull&Bear, 9,99 € (75,27 kn)

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Upečatljivi trendovi u wow kombinacijama

Suknje nikad nisu bile ovako poželjne