Sjaj glamura: Naušnice koje će privlačiti baš sve poglede

Za sofisticiran i otmjen potpis

Modni dodaci kao što su naušnice u zlatnim i srebrnim nijansama gotovo svaki stil obogaćuju dozom elegancije i glamura. Ljubiteljice minimalizma uglavnom biraju decentne modele, dok će se trendseterice odlučiti za chunky komade koji su ove sezone „in“. Mi vam u nastavku donosimo najljepše naušnice uz čiju ćete pomoć lako privlačiti baš sve poglede.

Argentum, 104 € (783,59 kn)

Bershka, 9,99 € (75,27 kn)

Stradivarius, 15,99 € (120,48 kn)

Model minimalističkog dizajna uparite s oversized bijelom košuljom i wide leg hlačama kako biste postigli opušten dojam ili ih nosite uz potpuno crni outfit za profinjen look. Viseći model u obliku mašni dodatno je ukrašen cirkonima pa odiše glamurom te će se najbolje istaknuti ako ga nosite uz dugu haljinu otvorenih ramena i podignutu kosu. Suvremen i cool izgled najlakše ćete postići setom trendi naušnica koje možete nositi zasebno ili u paru kao prave fashionistice.

Watch Centar, 32 € (241,10 kn)

Zaks, 118 € (889,07 kn)

Zara, 15,99 € (120,18 kn)

Trenutno su veoma popularne naušnice koje dolaze u različitim kombinacijama boja i materijala. Kombinirani modeli najčešće su u srebrno – zlatnim varijantama, što im katkada daje pomalo teatralan i dramatičan izgled. Dvobojne naušnice u obliku debljih ringova super će izgledati ako ih nosite uz business chic stil, dok će dulji model u obliku lanca izvrsno pristajati uz nešto svečaniji način odijevanja. Za profinjene i ženstvene outfite u kojima prevladava klasika birajte okrugli model ukrašen ružičastim cirkonima.

Foto: Zara, Bershka, Canva i press

Chunky nakit: Nosi se veliko

GLAM NOIR by Saša Joka

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići