Skladni outfiti za Valentinovo

Zablistajte na dejtu

Užurban životni tempo i razne obaveze parovima ostavljaju vrlo malo prostora za zajedničko vrijeme. Osobito se to odnosi na zajedničke izlaske, večere i dejtove. Zato će svaka prigoda u kojoj možete, barem jednu večer, iskočiti iz svakodnevne rutine i zabaviti se u romantičnoj atmosferi biti itekako dobrodošla. Iako se za takvo druženje u kalendaru ne treba nalaziti neki poseban datum, Valentinovo je često glavni povod za promišljanje o vremenu koje provodite sa svojom drugom polovicom. Tako čak i oni kojima ovaj dan nema posebno značenje koriste priliku za romantičan dejt. Bilo da planirate izlazak, bilo da romantičnu večer želite provesti u svome domu, za ovaj dan posebnu pažnju posvetite skladnim outfitima kako bi vaša večer bila još posebnija.

Kad su boje u pitanju, Valentinovo uglavnom povezujemo s crvenim i ružičastim tonovima koji su postali gotovo sinonimni s ljubavlju. No, to nipošto ne znači da vaš outfit na ovaj dan mora uključivati ove nijanse. Naprotiv, i zeleni tonovi bit će savršen odabir zbog njihove komplementarnosti s crvenim tonovima koji će prevladavati u raznim interijerima na ovaj dan. Satinirana haljina koja svojim mini krojem naglasak stavlja na vaše noge najbolje će se spojiti s visokim potpeticama u zelenom tonu. Ako se osjećate hrabro ili možda ostajete kod kuće, najefektniji odabir obuće bit će sandale ili salonke. Težite li, pak, toplijoj varijanti, čizme do koljena bit će odlična alternativa. Pri odabiru modnih dodataka jednostavnost će biti najbolji smjer. Crna torbica i zlatne naušnice sve su što vam je potrebno za potpunost ovog looka.

Miris Kenzo Flower by Kenzo edp 50 ml, dm, 57,06 € (429,92 kn); sandale, Aldo, 116 € (874 kn); kaput, Massimo Dutti, 299 € (2252,82 kn); haljina, Zara, 29,95 € (225,66 kn); naušnice, Zaks, 133,78 € (1007,97 kn); torba, Mango, 29,99 € (225,96 kn)

Zeleni tonovi odlično će pristajati i muškarcima. Stoga, bez straha možete uskočiti u matching outfite koji će uključivati iste nijanse ili se nekim prigušenijim tonom držati teme, ali izbjeći uniformiranost. Crna se izvrsno spaja s pastelnim tonovima zelene boje, pa će ova kombinacija biti odličan odabir i za one koji nisu ljubitelji koloritnih izleta. Hlačama na crtu dodajte tanji pulover preko kojeg ćete jednostavno prebaciti crnu natkošulju ili ispod njega ukomponirati crnu košulju koja će samo provirivati kroz ovratnik. Bazi ove kombinacije odlično će pristajati crne kožne tenisice, koje će odlično zamijeniti cipele svim muškarcima koji nisu njihovi ljubitelji. Za dodatnu eleganciju bit će zadužen kaput u svjetlijim zemljanim tonovima, a kad je riječ o modnim dodacima, nepogrešiv odabir bit će ručni sat koji kombinira crni kožni remen i zeleno kućište.

Kaput, Zara, 89,95 € (677,73 kn); tenisice, Aldo, 42,47 € (319,99 kn); natkošulja, Massimo Dutti, 89,95 € (677,73 kn); pulover, Pull&Bear, 19,99 € (150,61 kn); sat Galileo, Watch Centar, 130 € (979,51 kn); hlače, Mango, 49,99 € (376,65 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Oduševite dragu na Dan zaljubljenih

Prekopirajte stil jedne od najutjecajnijih modnih ikona

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići