Skrivena senzualna udobnost

Donje rublje, spavaćice i pidžame vole nježnost i senzualnost

Bez obzira na to što je donje rublje skriveno ispod odjeće, a komade za spavanje nosimo samo u privatnosti vlastita doma, ne znači da o njihovu izgledu ne trebamo voditi računa. Dapače, sama spoznaja da ispod odjeće i plahte nosimo senzualne komade podiže naše samopouzdanje kao malo koji drugi komad odjeće.

Čipka je posebno tražena na ovim komadima. Prozračna i zavodljiva, jednako senzacionalno izgleda u baš svakoj nijansi u kojoj dolazi. Pa iako će crna, bijela i bež opcija biti siguran izbor, posebnu čar imaju nježni ružičasti i ljubičasti tonovi koji im daju dodatnu nježnost.

Grudnjak, Tezenis, 69,90 kn

Gaćice, Tezenis, 29,90 kn

Neovisno o tome preferirate li spavaćice ili dvodijelne pidžame, u toplim mjesecima prozračnost i nježnost materijala neka vam budu prioritet. Svilenkasti i satenski materijali na ovim komadima ne samo da će pružiti upravo to nego će vam i u snovima ponuditi nevjerojatnu profinjenost i ženstvenost. Pogotovo odaberete li neodoljive nježne nijanse poput baby plave i boje ružičasta zlata koje ovim komadima daju posebnu dozu luksuza.

Spavaćica, Yamamay, 149,50 kn

Top, Intimissimi, 299,99 kn; kratke hlačice, Intimissimi, 199,99 kn

A kad pričamo o dojmu luksuza, malo što će imati isti učinak kao efektan satenski ogrtač čije krajeve krasi neodoljiva čipka. Ugodan i nježan, ostavlja dojam starog Hollywooda pa uz prvu jutarnju kavu daje dodatnu dozu samopouzdanja koja nam je ponekad i više nego potrebna.

Oysho, 259,90 kn

Foto: Oysho, Yamamay i press

INSPIRIRAJTE SE

Zavodljive kombinacije koje osvajaju jednostavnošću

Što odjenuti na ljetno vjenčanje?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići