Slavlje različitosti

Jedan od najpopularnijih high street brandova, Zara, predstavila je novu kampanju za proljeće i ljeto 2018. koja nas je očarala na prvu

Kampanja je prikazana kroz 10 fantastičnih fotografija i originalni video te slavi različitosti i utjecaje brojnih kultura, koji su spojeni u ovu jedinstvenu etno liniju i atraktivne lookove. Naslovne uloge preuzeli su modeli čija su imena istaknuta i u videu – Lea, Kiko, Arai, Adut Akech, Vittoria Ceretti i Fran Summers.

Tako nam je sada savršeno jasno kako će izgledati modno proljeće u kojem zasigurno neće nedostajati boja, šarenila, kao i bezbroj modnih detalja. Raskošne ogrlice tako će se nositi uz nizove narukvica i naušnice, a glavu će osim šešira krasiti marame i cvijeće. Uživat ćemo i u ležernosti kimona i haljina nadahnutih kućnim ogrtačima.

Kupaći kostimi će baš kao i 70-ih godina prošlog stoljeća biti končani, dok će torbice i cipele, bez obzira na živopisnu odjeću i nakit, također biti izrazito upečatljive i šarene. Što se krojeva tiče, obvezne će biti trapezice, kao i suknje visokog struka te lepršave haljine.

Uz najraznovrsnije uzorke, od cvjetnog do kariranog, u fokusu je pletenina, dok su omiljene cipele – klompe i kaubojke u svim varijantama! Snažan utjecaj 70-ih godina prošlog stoljeća, kao i nadahnuće tradicijskom odjećom rezultirali su upečatljivom kolekcijom koja će razveseliti ljubiteljice slobode u odijevanju i šarenila!

 

 

 

 

 

Foto: Zara / Steven Meisel
Video: Fabien Baron

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići