Snaga nježnih boja

Dolaskom proljeća i poslovnim su lookovima zavladale nježne boje

Poslovni outfiti ne moraju biti ograničeni na neutralne nijanse i ne-boje. Dapače, boje će u ove kombinacije unijeti živost, ali i nježnost. A samim time i nalet pozitivne energije koju stroge boje ne mogu zamijeniti. Zato ovog proljeća uskočite u kombinacije koje zrače i privlače poglede.

Tirkizne nijanse ublažit će stroge linije klasičnog poslovnog odijela. Ali i omogućiti neodoljivu modnu igru koja će uljepšati svaki početak dana. Stoga uz sako i hlače ravnog kroja u ovoj neodoljivoj nijansi kombinirajte bijeli T-shirt s printom. Izbor obuće neka padne na voljene salonke koje svojom elegancijom idealno nadopunjuju bazu. Dodaci neka budu jednostavni i minimalni. Torba koja bojom prati salonke i klasičan sat bit će sve što vam treba za užurbani radni dan.

Majica, Mango, 129,90 kn; sat Cluse, Endi centar, 705 kn; sako Jake’s, Peek & Cloppenburg, 699 kn; torba, Aldo, 400 kn; hlače Jake’s, Peek & Cloppenburg, 459,95 kn; salonke DeeZee, CCC, 229 kn

Nježne nijanse plave jedan su od vodećih trendova ovog proljeća. A posebno neodoljivo izgledaju na kompletu sakoa i suknje u kariranom uzorku. Ova retro baza koja podsjeća na kompletiće koje su nosile naše mame i bake savršeno će se spojiti sa sling back cipelama. Naravno, kombinacija neće biti potpuna bez torbice u pratećoj nijansi. Ali i sunčanih naočala koje će nam uskoro ponovno biti dio svakodnevnih outfita.

Sunčane naočale, Aldo, 150 kn; suknja, Orsay, 229,90 kn; sat GC, Watch Centar, 2379 kn; cipele, Zara, 299,90 kn; sako, Orsay, 399,90 kn; torba, Mango, 129,90 kn

A kad poželite u dan unijeti dodatnu dozu svjetla i optimizma, izbor neka padne na žuto odijelo. Oversized sako i hlače na crtu visoka struka ultimativna su power kombinacija. A kad dolaze u ovoj vedroj boji nenadmašan su par za uspješan radni dan. Kombinirajte ih uz bijele komade poput opuštene košulje zataknute u hlače, sandale na blok potpeticu i ručni sat. A ako se dodatno želite poigrati ovom chic bazom, dodajte joj torbicu nježne nijanse lavande.

Košulja, H&M, 149 kn; sat Swatch, Watch Centar, 559 kn; sandale, Aldo, 640 kn; hlače, Zara, 229,90 kn; sako, Zara, 299,90 kn; torba Jenny Fairy, CCC, 159 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Top 10 proljetnih cipela

Bijelo u fokusu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići