Snaga zlaćanog nakita

Budi osjećaj luksuza i prestiža, a izvrsno se spaja sa svim komadima

U isto vrijeme tradicionalan, ali i odvažan, zlatni je nakit ponovno postao must-have dodatak u gotovo svim stilovima. Njegova toplina i elegancija podižu baš svaku kombinaciju, a oni odvažnog dizajna genijalni su statement komadi. Obožavamo ih zbog nepremašivog luksuza koji nude i osjećaja prestiža koji zbog svoje povijesne uloge prizivaju.

Pandora, 1175 kn

I dok su naše bake nosile klasične okrugle naušnice, jednostavne ogrlice i decentno prstenje, današnji zlaćani nakit dolazi u nešto ekstravagantnijim formama. A osim što nam je samo zlato dostupnije, na policama omiljenih brendova čekaju nas i brojne zlaćane varijante. Koje ne samo da dolaze u formi klasična nakita, nego i u zanimljivim naglasnim detaljima poput ekstravagantnih broševa.

Mango, 129,90 kn

Zara, 99,90 kn

Za posebnije prigode, kad se želimo dodatno istaknuti, biramo decentan dizajn optočen kristalnim aplikacijama. Njihovo upečatljivo svjetlucanje daje poseban štih, pogotovo u kombinaciji s monokromatskim crnim outfitima. A ovo blagdansko vrijeme kao da zove na njegovo kombiniranje i u svakodnevnim kombinacijama.

Crystal Vision, 510 kn

Zlaćane nijanse volimo vidjeti i na modnim dodacima s praktičnom svrhom. A do posebnog izražaja dolaze na svakodnevnim komadima poput elegantnih satova koji kombiniraju zlaćani remen i crno ili bijelo kućište. Ali i na okvirima dioptrijskih naočala koji će svakodnevnim outfitima dati dašak luksuza.

JCou Luna, Watch Centar, 759 kn

Ray-Ban, Optika Anda, 1080 kn

Već neko vrijeme trendovima u svijetu modnih dodataka vladaju lančani motivi u svim varijantama. Nosimo ih u formi narukvica i ogrlica, a svoje su mjesto pronašli i na torbicama i cipelama. No lančani je dizajn posebno zanimljiv na visećim naušnicama zbog nevjerojatnog edgy prizvuka koji daje elegantnim outfitima.

Zaks, 270 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Zimski modni šalabahteri

Mali trikovi za fresh look

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići