Sport u bojama

Vježbanje je lakše u pomno biranim komadima koji osvajaju neodoljivim nijansama i dizajnom

Tako su žuta i ružičasta, kao vodeće boje sezone, svoje mjesto pronašle i na sportskoj odjeći. Obojite svoj svijet i uživajte u aktivnostima!

Za brojne vježbe potreban je i prostirka za vježbanje pa nabavite jednu u pripadajućoj nijansi, a dobro će doći praktičan nosač. Pri odabiru tenisica birajte one što stabilnije i lakše. Ne zaboravite na sportski grudnjak koji će vam pružiti potrebnu potporu pri izvođenju vježbi, ali i trčanju. Ukoliko boravite na otvorenom, dobro će vam doći šilterica za zaštitu od sunca, kao i gornji dio trenirke, naravno u ružičastoj nijansi. Sastavni dio opreme i je boca za vodu.

Prostirka za vježbanje, Hervis, 249,99 kn; šilterica, Superdry, 199 kn; gornji dio trenirke adidas, Top Sport, 699 kn; tenisice Nike, Hervis, 333 kn; top Nike, Polleo sport, 299,99 kn; tajice Nike, Hervis, 199,99 kn; boca, Polleo sport, 49,99 kn

Atraktivnu žutu nijansu kombinirajte sa sivim komadima, jer taj spoj je jednostavno neodoljiv. Tako uz kratke hlače isfurajte sportsku majicu šireg kroja i predimenzioniranih rukava. Pridodajte im i efektne tenisice rebraste teksture u istoj kombinaciji boja. Sportski top možete nositi ispod majice, ali i samostalno kada se dobro zagrijete. Uz svoj look isfurajte i gornji dio trenirke, a od rekvizita nabavite hula-hup koji je idealan za formiranje struka, utege, traku za vježbanje i žutu bocu.

Majica Nike, The Athlete’s Foot, 269,95 kn; kratke hlače, Palmers, 265 kn; tenisice Puma, ShoeBeDo, 849 kn; boca/termosica, Lonci&Poklopci by Bajde, 105 kn; traka za vježbanje, Hervis, 119,99 kn; Hula-hup, Intersport, 59,95 kn; top Nike, Intersport, 299,95 kn; gornji dio trenirke Nike, The Athlete’s Foot, 499,95 kn; utezi, Polleo sport, 22 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Maleni i moderni

Devedesete!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići