Sportski chic

Omiljeni spoj klasičnih, a opet vedrih boja i logotipi omiljenih brendova obilježit će proljeće u sportskim outfitima

Bez obzira na to vježbate li kod kuće ili na otvorenom, jedan je savršeni recept za najudobniji look: tajice + sportski top. Kombinirajte ga uz udobnu hoodicu i tenisice s mekanim gazištem. Za dodatan kulerski efekt odaberite i rekvizite koji bojom odgovaraju ostatku outfita.

Ružičasta hoodica, Superdry, 279 kn; ružičasti top Reebok, Polleo Sport, 269,99 kn; ružičasta podloga za jogu, Hervis, 99,99 kn; ružičaste tajice Zoe, Polleo Sport, 287 kn; boca s likom Harley Quinn, Polleo Sport, 39,99 kn; rukavice za vježbanje Zoe, Polleo Sport, 107 kn; tenisice Reebok, Top Sport, 599 kn

Look koji neodoljivo podsjeća na 80-e odlikovat će color block komadi u neobičnim spojevima boja i retro pamučna majica. Na sve prebacite otkačenu vjetrovku tako se pripremivši za sve vremenske uvjete i bezbrižno uživajte u dugim šetnjama kroz prirodu.

Jakna Puma, The Athlete’s Foot, 649,95 kn; tirkizni top, Hervis, 79,95 kn; girja od 4 kilograma, Hervis, 89,99 kn; tajice Nike, Intersport, 259,95 kn; termo boca Rosmarino, Vitapur, 114,95 kn; majica Reebok, Top Sport, 199 kn; tenisice Nike, The Athlete’s Foot, 1.179,95 kn

Ni muškarci ne bi trebali biti imuni na modne trendove kad su u pitanju sportske kombinacije. Sada je pravo vrijeme za spoj hoodica dugih rukava s kratkim hlačama koje otkrivaju utrenirane listove, a koji rado nose uz udobne tenisice u tamnoj boji. Kako bi vaše vježbanje prešlo na novu razinu, pratite ga uz pametni sat koji će vam pomoći u dostizanju vlastitog maksimuma.

Bijela hoodica Puma, Hervis, 499,99 kn; kratke plave hlače Reebok, Intersport, 209,96 kn;set utega, Hervis, 279,99 kn; majica Under Armour, Polleo Sport, 189,99 kn; plave tenisice Nike, Shooster, 1.399 kn; boca za vodu, Müller, 359,90 kn; sat GAR04089 Fenix 5X Sapphire Slate, Polleo Sport, 3.299,00 kn; plava girja, Sport Vision, 153,30 kn

Jedan od najveći trendova za dečke upravo su basic majice s upečatljivim logom omiljenog brenda. Kombinirajte ih uz duge pamučne sportske hlače s elastinom i retro tenisice koje tonski uparite s neophodnim rukavicama za vježbanje.

Sat GAR04090 Fenix 5 Sapphire Black, Polleo Sport, 2.999,00 kn; plave rukavice, Polleo Sport, 79,99 kn; podloga za jogu, Hervis, 99,99 kn; uže, Intersport, 39,95 kn; majica adidas, Hervis, 159,99 kn; tenisice adidas, The Athlete’s Foot, 999,95 kn; sive hlače Nike, Top Sport, 269 kn

Obuća sa stavom: Čizme s produženim gamašama

Naglašena ramena: Odjevni komadi s potpisom nostalgije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići