Sportski stilski sklad

Pripreme za ljetnu formu počinju već na jesen

Dolaskom rujna ljeto polako prelazi u uspomene, a mi se već po navici vraćamo svakodnevnoj rutini i obvezama. U to se, za veliki broj nas, ubraja i opuštanje od „idealne ljetne forme“. Međutim, novo ljeto stići će i brže negoli mislimo, a s njime i ista rutina dijeta i vježbanja. Zato ove jeseni odlučujemo ne zanemariti svoje tijelo i njegovati filozofiju – u zdravom tijelu, zdrav duh. A kako bismo se dodatno motivirale za sportske aktivnosti pronašle smo dvije neodoljive kombinacije u kojima ćemo, čak i umorne, zračiti stilom.

Gym look rezerviran je za nježne boje i uske krojeve koji omogućavaju nesputanost u vježbanju. Zato su u fokusu bijeli i bež tonovi u formi kompleta tajica i topa. Naravno, ni u ovom izdanju ne zaboravljamo da su dodaci ti koji čine outfit potpunim, no ovdje uključujemo samo one sa svrhom. Zato izbor pada na multicolor tenisice čija bazna boja pristaje uz odjeću, ali se ističu detaljima u jarkoj boji i debljim potplatom koji će olakšati svaki doskok. Bez obzira na to preferirate li dinamičan kardio trening ili opuštajuću jogu, ova će svestrana kombinacija biti izvrsna za svaki oblik aktivnosti.

Tajice Guess, Peek & Cloppenburg, 459,95 kn; bežične slušalice Philips, Elipso, 349 kn; boca, C&A, 69,90 kn; set za jogu Gymstick, Hervis, 399,99 kn; top Guess, Peek & Cloppenburg, 459,95 kn; tenisice Puma, Buzz, 919 kn

Kako nam se približavaju sve hladniji dani, outfit za vježbanje na otvorenom zahtijevat će sve više toplih komada. Jer bez obzira na to što se vježbanjem ugrijemo, potreban nam je dodatan sloj odjeće. Osnovu će činiti sportski grudnjak i laganiji donji dio trenirke u jarkoj boji koja osigurava primjetnost. Iako će hrabrije među nama ovu kombinaciju završiti dodavanjem T-shirta, mi ipak preferiramo i dodatan izvor topline u vidu tanje sportske jakne. Ipak, posebnu pažnju pridajemo odabiru tenisica koje za potrebe vježbanja na otvorenom moraju biti lagane i pružati dodatnu udobnost pokreta, posebno ako će vježbanje uključivati i trčanje.

Donji dio trenirke Kappa, Tezenis, 185 kn; jakna, H&M, 229 kn; boca, C&A, 69,90 kn; top Kappa, Tezenis, 159 kn; T-shirt adidas, Intersport, 269,95 kn; tenisice Nike, Buzz, 1023 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

U fokusu je traper kombinezon

Midi suknja u trendi izdanju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići