Spreman za odlazak na plažu

Muškarcima za kvalitetan godišnji odmor ne treba puno

Dobre kupaće hlačice sasvim su dovoljne da bi se gotovo svaki muškarac pripremio za odlazak na godišnji odmor. Naravno, uz njih će ponijeti i natikače ili japanke, T-shirt i šiltericu. No kupaće su njihov apsolutni prioritet. Zato vam danas donosimo presjek modela koji su nam zapeli za oko i za koje vjerujemo kako će ih svaki muškarac odobriti.

Crna, tamnoplava i crvena nepogrešiv su kolorit za muške odjevne kombinacije, ma koja god sezona bila aktualna. Osobito u paru s bijelim detaljima koji će istovremeno biti vidljivi, ali i odisati klasikom. Baš će zato ova dva izbora biti univerzalni komadi bez obzira na dob i stilske preferencije.

New Yorker, 119 kn

Hugo Boss, Peek & Cloppenburg, 459 kn

U istu bismo kategoriju mogli svrstati i sljedeća dva para. Prigušeni zeleni i plavi tonovi možda neće biti statement komadi za odlazak na plažu. No bit će primjetni i pristajati svakoj puti. I svijetloj na početku godišnjeg odmora i brončanoj po odlasku.

H&M, 149 kn

C&A, 79,90 kn

Ipak, ljeto je vrijeme za maštovite stilske izlete koji su nezamislivi bez jarkih boja i upečatljivih uzoraka. Stoga će baš svaki dječarac u duši biti oduševljen hrabrim modelima koji će privlačiti poglede. Neovisno o tome preferira li nešto hladniju tirkiznu nijansu, toplu narančastu ili jednu od cool neonskih izvedenica. A još će bolja biti kombinacija intenzivnih boja u jednom od zanimljivih cvjetnih uzoraka koji odišu šarmom dalekih tropskih destinacija.

Mango, 249,90 kn

C&A, 99,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Najtraženiji komad sezone na sniženju

Osvježavajuće note ljetnih mirisa

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići