Spreman za plažu

Kupaće hlačice osnovni su muški komadi za bezbrižno ljeto

Muškarci su poprilično jednostavni kad je opremanje za plažu u pitanju. Jedne kupaće hlačice, ručnik i sunčane naočale ili šilterica sve su što njima treba. Međutim, imaju jedno pravilo – samo neka je šareno! Zato vam donosimo izbor genijalnih uzoraka i boja koje će osvojiti njihov dječački duh. A kako u City Centeru one East, West i Split traje genijalno ljetno sniženje s popustima do 60 posto, idealan je trenutak da ga opremite za godišnji odmor pred vama!

Animal print u muškoj kupaćoj verziji dobiva sasvim novu dimenziju. I to u vidu genijalnih tukan ptičica na jarkoj podlozi. Kupaće hlačice u ovome uzorku izmamit će vam osmijeh svaki put kad ih obuče.

Mango, 249,90 kn

I dečki vole cvjetni print! Ali samo na kupaćim hlačicama i košuljama. Iskoristite priliku i poklonite mu šareni komad da ga vidite u novom izdanju.

H&M, 99,90 kn

Šareni crteži, pogotovo mitskih zmajeva genijalan su izbor za sve one dječarce u duši. Sasvim je nebitno jesu li svijetle ili tamne, samo neka su što zanimljivije.

MCNEAL, Peek & Cloppenburg, 199,95 kn

C&A, 129,90 kn

A za one koji više vole umjerenije izražavanje na odjeći, najbolji će izbor biti jednostavan print slova ili kupaće hlačice u jarkoj boji.

Tezenis, 129 kn

s.Oliver, 159 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Njegova sportiva

Književni svijet Prijatelja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići