Statement naušnice

Upečatljivi komadi koji će podignuti svaki styling svakako su naušnice, naročito one umjetničkog predznaka

Ovi specifični modeli pročišćenog dizajna i geometrijskih linija dat će vam jedan poseban, stylish štih. Najbolje će se istaknuti uz kratke frizure ili pak podignutu kosu pa ih zato nosite tako da budu što uočljivije. Čak i ako nemate probušene uši, ne morate odustati od ovog šik trenda jer mnoge modele možete pronaći i u varijanti s takozvanim klipsama. Zanimljiva verzija dolazi u spoju imitacije jantara i nepravilnih zlatnih krugova. Nosite ih uz jednostavne kombinacije koje podrazumijevaju minimalističke linije i monokromatske komade.

H&M, 59,90 kn

Atraktivan ljetni spoj su naušnice koje se sastoje od pastelnih i tirkiznih elemenata te djeluju poput umjetničke instalacije.

Mango, 99,90 kn

Polukružni oblici načinjeni su od imitacije mramora i ružičastog zlata. Vrlo su efektne jer su kompaktne i nemaju nikakvih dodataka pa će biti odličan izbor za poslovne outfite.

Parfois, 40 kn

Jedna prava morska forma s teksturom školjke i konkavno i konveksnim oblicima sastoji se od dvije kružnice koje se međusobno preklapaju i tvore modernu formu.

Pull&Bear, 69,90 kn

Ove popularne kružnice nose se bočno uz lice, a čine ih zlatni i bijeli elementi, koji također imitiraju mramorne šare.

Springfield, 99 kn

Za sve romantičarke, idealni će biti cvjetići upotpunjeni cirkonom, ali i vječnim biserima.

Zara, 119,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

U kompletu

Rajski vrt

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići