Stil nadahnut plemstvom

Novih top pet artikala na našoj ljestvici odiše neodoljivim viktorijanskim stilom

Odjeća koja svojom formom slavi modnu prošlost nerijetko je u centru pozornosti, a sada je u fokusu ona u viktorijanskom stilu nastalom u slavnom povijesnom razdoblju nazvanom prema periodu vladavine britanske kraljice Viktorije.

Vrijeme koje je provela na britanskom tronu donijelo je procvat, kako ekonomski tako i u području odijevanja. Stoga ne čudi što je moda iz tog razdoblja vječni izvor inspiracije brojnim dizajnerima.

Za vas smo odabrali upravo takve komade, poput kratke bundice s raskošnim ovratnikom i to u bordo nijansi. Možete je kombinirati uz bluzu povišenog ovratnika koji ukrašava vrpca u kontrastnoj boji.

Neizostavan element ovog stila su i čizme visokih sara, koje sežu do iznad koljena. Ne zaboravite na torbicu i to malenu u obliku mini kovčega, koja je načinjena od brokata i zlaćanih detalja, a ima i zanimljiv detalj – ključanicu.

Dodajte koju kap parfema iz neodoljivog flacona i vaš stil nadahnut plemstvom bit će potpun!

 

Di Caprio
Varteks & više
1.299 kn
Aldo
499 kn
s.Oliver
319 kn
Lazzarini
Humanic
899 kn
Parfem EdP 100 ml
Sisley Izia
Douglas 1.485 kn

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići