Strogo poslovno

Svi ćemo se složiti kako torbe imaju ključnu ulogu u zaključivanju svakog stylinga

Upravo zato je važno znati odabrati pravi model uz određeni outfit. Najnovija tema su poslovne torbe, dovoljno velike da u njih stanu spisi, tablet, mobitel, a opet itekako atraktivne za neodoljiv poslovni stil. Osim klasične crne kože, najpopularniji su modeli otmjene kroko teksture i to u svim nijansama.

Za svijetle kombinacije, bež kostime, puderaste bluze i štikle u boji kože, tu je upečatljiva torba u ružičastoj boji ukrašena zlatnim zakovicama.

Carpisa, 339 kn

Damsku klasiku odlično će zaokružiti model strogih linija i lak izdanja upotpunjen tek lokotom i ključićem.

Orsay, 249,90 kn

Pobornice rokerskog i suvremenog izričaja oduševit će robusni model iznošenog izgleda koji će naglasiti vašu cool stranu.

Replay, 1100 kn

Trendseterice koje vole eleganciju crnih kombinacija i krznene elemente, odabrat će šminkersku torbu u svom stilu koja uspješno spaja glatke i mat materijale.

Michael Kors, ICON., 2899 kn

Smeđi model u kroko izdanju mamit će poglede, naročito ako ga kombinirate s popularnim bundama ili pak finim kaputima ispod kojih ćete isfurati muško odijelo i ravne cipele.

Mango, 349,90 kn

Efektna isprepletena ručka, lanac, prošivi i kožni remen čine ovaj model, koji će jednako dobro izgledati uz odmjerenu eleganciju haljina i sakoa, ali i nešto ležernije kombinacije poput kožne jakne i jeansa.

Zara, 349,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Pletene suknje

Legenda o bluzama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići