Detalji koji dom znače

Udobnost i toplina doma još više do izražaja dolaze zimi, kad puno vremena provodimo u kući

Upravo zato najvažniji rekviziti su nam meki jastuci, dekice, udobne papuče… Sada je pravo vrijeme da ih obnovite i uživate u svom cosy domu sa svojim najmilijima. Osvjetljenje je itekako važan faktor u prostoriji u kojoj boravite. Za što bolji ugođaj postavite više manjih lampi zanimljivog dizajna, koje će učas napraviti intimniju atmosferu.

Podna svjetiljka, Perfecta Dreams, 735 kn

S ukrasnim jastucima možete bez problema vizualno promijeniti izgled dnevnog boravka. Za što neutralniji i minimalistički look birajte sive jastučnice ukrašene tek kratkim resicama.

Jastučnica 50×50 cm, Family – Intertekstil Stanić, 69,90 kn

Topla dekica apsolutni je must-have, a prema najnovijim modnim diktatima, najpopularnije su one u imitaciji krzna, meke i podatne.

Deka 125×150 cm, Posteljina.hr, 99,87 cm

U fokusu su tepisi izlizanog efekta, koji će svakom prostoru dati neki poseban starinski šarm.

Tepih 160×230 cm, Perfecta Dreams, 546 kn

Klasična prugasta pidžama sada dolazi u ženstvenom izdanju uz kratke hlačice. Nosite je za vlastiti pidžama party ispod dekice uz kokice, dobar film ili knjigu.

Pidžama, H&M, 149 kn

Efektne papuče podstavljene i ukrašene krznom u kontrastnoj varijanti s baršunom idealne su za lak i udoban korak. 

Papuče Casa Mia, Deichmann, 49 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Ušminkani grunge

Bijelo od glave do pete

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići